• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lowes: Δεν μπορούσα κάτι παραπάνω!
Νέα 01/12/2020 - 10:22

Ήταν μια χρονιά με λίγα λάθη για τον Sam Lowes στη μεσαία κατηγορία, αλλά σημαντικά για τη μάχη του για τον Τίτλο στην Moto2.

 

Ο Βρετανός έχασε τον πρώτο Αγώνα στο Qatar εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο του και στους επόμενους 4 Αγώνες ανέβηκε μια φορά στο βάθρο.

 

Ακολούθησε ένα λάθος του στον 2ο Αγώνα της Αυστρίας, που του επέφερε τιμωρία και για το Grand Prix του Misano, ρίχνοντάς τον από την 3η στην 6η θέση της βαθμολογίας.

 

Στη συνέχεια έδειξε τη δυναμική του, αφού ανέβηκε στο βάθρο στην Καταλονία και στη συνέχεια πήρε την πρώτη του νίκη μετά το 2016 στο Le Mans.

 

Ο Luca Marini έδειχνε να ελέγχει το Πρωτάθλημα, αλλά με δύο ακόμα νίκες στην Aragon, ο Lowes πέρασε πρώτος στη βαθμολογία!

 

Δυστυχώς για τον Βρετανό, μια πτώση του στην Valencia 1 του στοίχισε δυο σπασμένα κόκκαλα στο δεξί του καρπό και κάπου εκεί χάθηκαν οι ελπίδες του για Τίτλο.

 

Ο ίδιος πάντως έκανε ηρωική προσπάθεια και παρά τον τραυματισμό του έκλεισε τη χρονιά με ένα καταπληκτικό βάθρο στο Portimao.

 

«Τα έδωσα όλα σήμερα! Το πρωί στο ζέσταμα δεν ήξερα καν αν θα ήμουν σε θέση ν’ αγωνιστώ», έλεγε μετά τον Αγώνα στην Πορτογαλία ο Lowes.

 

«Δυσκολευόμουν πολύ… δεν ήξερα το ρυθμό, δεν ήξερα πως η ομάδα θα ετοίμαζε τη μοτοσυκλέτα αφού όλο το Σ/Κ δεν μπορούσα να κάνω 3-4 συνεχόμενους γύρους!»

 

«Επομένως αυτό το βάθρο ήταν απρόσμενο και ίσως ο καλύτερος Αγώνας της ζωής μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω».

 

«Γενικά η χρονιά ήταν θετική… όλοι είδαν ότι δεν τα παράτησα έως το τέλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα και τον οδηγό».

 

Ο Sam Lowes θα παραμείνει στην κατηγορία της Moto2 και το 2021 με την Marc VDS.

Επόμενο άρθρο »

2020: Ο «Πρωταθλητής» στις πτώσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Το προσωρινό Ημερολόγιο του 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα