• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2020: Ο «Πρωταθλητής» στις πτώσεις!
Στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Νέα 01/12/2020 - 11:59

Με τη φετινή σεζόν να έχει φτάσει στο τέλος της, είναι ώρα να δούμε ποιοι ήταν οι οδηγοί με τις περισσότερες πτώσεις το 2020.

 

Πριν συνεχίσουμε, να σημειωθεί ότι ως «πτώση» ορίζεται η επαφή της μοτοσυκλέτας με την άσφαλτο και το ότι έμεινε στην άσφαλτο.

 

Επιπλέον, όλα τα στατιστικά έχουν καταγραφεί από τα αγωνιστικά τριήμερα του 2020 και δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι πτώσεις των οδηγών στα διάφορα τεστ.

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Johann Zarco ήταν εκείνος με τις περισσότερες πτώσεις στη μεγάλη κατηγορία, φτάνοντας συνολικά τις 17.

 

Ευτυχώς για τον ίδιο ο μόνος σοβαρός του τραυματισμός ήταν ένα κάταγμα στον καρπό του μετά από το τρομακτικό ατύχημα με τον Morbido στην Αυστρία.

 

Πέρυσι ο Zarco είχε 19 πτώσεις σε 16 Grand Prix, αφού έχασε τρεις Αγώνες μετά την αποχώρησή του από την εργοστασιακή ομάδα της KTM.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Alex Marquez με 14 πτώσεις πάνω στη δύσκολη Honda RC213V, ενώ ο Aleix Espargaro είναι τρίτος στη σχετική λίστα με 12 πτώσεις.

 

Από την άλλη μεριά, ο Danilo Petrucci κατάφερε να είναι αυτός με τις λιγότερες πτώσεις σε όλο το ιδιαίτερο και περίεργο 2020.

 

O οδηγός της Ducati έπεσε μόλις δύο φορές σε όλη τη χρονιά, ενώ απέφυγε και να τον ρίξουν άλλοι συναθλητές του κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

 

Οι οδηγοί της Ducati ήταν αυτοί με τις λιγότερες πτώσεις, αφού μετά τον Petrux ο άλλος οδηγός με τις λιγότερες πτώσεις ήταν ο Andrea Dovizioso.

 

Ο Ιταλός είχε μόλις 4 πτώσεις σε όλη τη χρονιά και η μία από αυτές – όπως φαίνεται και στην εικόνα μας – προήλθε μετά από επαφή που είχαν Zarco και Petrucci.

Επόμενο άρθρο »

O Γιάννης Περιστεράς ξεκίνησε προετοιμασία για το 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Lowes: Δεν μπορούσα κάτι παραπάνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα