• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το «αντίο» του Miller στον Crutchlow
Νέα 03/12/2020 - 14:53

Μέσα στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπως άλλωστε και σε κάθε άλλο ατομικό άθλημα, δεν είναι εύκολο να σφυρηλατηθούν ισχυροί δεσμοί φιλίας.

 

Εκεί ο καθένας αγωνίζεται για τον εαυτό του και όλοι οι υπόλοιποι – κατά τη διάρκεια του Αγώνα – αποτελούν απλώς εμπόδια στη μάχη για τη διάκριση.

 

Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις αθλητών που διατηρούν εξαιρετικούς δεσμούς φιλίας, όπως συμβαίνει στο MotoGP με τους Jack Miller και Cal Crutchlow.

 

Ο τελευταίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη μεγάλη κατηγορία στον Αγώνα του Portimao στις 22 Νοεμβρίου και από τη νέα σεζόν θα είναι δοκιμαστής της Yamaha.

 

Ο Miller έγραψε τα εξής λόγια στα social media και καταλαβαίνει κανείς πόσο δυνατή είναι η φιλία των δύο αντρών.

 

«Πριν περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου, δεν μπορώ παρά να πω μερικά λόγια για το φιλαράκι μου τον Crutch».

 

«Αποτελεί ένα είδωλο για το άθλημα τα τελευταία 10 χρόνια και είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους αναβάτες που έχω δει ποτέ μου».

 

«Βλέποντας πόσο σκληρά δούλευες, είναι κάτι που έχει αποτυπωθεί μέσα μου και ανυπομονώ να εφαρμόσω στα χρόνια που έρχονται ό,τι έμαθα από εσένα».

 

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη η στιγμή που βγαίναμε μαζί εκτός μετά τις ΚΑΤ2 στην Πορτογαλία. Δύο φιλαράκια που το διασκέδαζαν πάνω στη μοτοσυκλέτα τους».

 

«Θα σου είμαι αιωνίως ευγνώμων για τη φιλία αυτή που έχουμε και σ’ ευχαριστώ Crutch».

Επόμενο άρθρο »

O Petrux off-road!

« Προηγούμενο άρθρο

Marc: Του έλεγα «Ναι, ναι!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα