• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Ο Marc στην Ducati;;
Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την Honda!
Νέα 15/12/2020 - 14:10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «αδελφό» gpone.com, ο Gigi DallIgna της Ducati μας έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις συνομιλίες των κόκκινων με τον Marc Marquez.

 

Είναι γνωστό ότι οι κόκκινοι είχαν προσεγγίσει και ήθελαν να φέρουν στην ομάδα τους τα προηγούμενα χρόνια τον Marc, κάτι τελικά που δεν έγινε.

 

«Πριν από αρκετά χρόνια θέλαμε να υπογράψουμε τον Marc Marquez», λέει ο DallIgna. «Πολλά έχουν ειπωθεί για τη μείωση του κόστους στο MotoGP».

 

«Προφανώς όμως ο μισθός του αναβάτη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο αγωνιστικό τμήμα και εκεί ήταν που δύσκολα θα κερδίζαμε την Honda».

 

«Η Honda έχει τεράστιους οικονομικούς πόρους και είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν Ευρωπαίο Κατασκευαστή ακόμα και να πλησιάσει τα νούμερα που δίνουν».

 

Μιλώντας για την τωρινή κατάσταση του Marquez, ο DallIgna δεν θέλησε να αρχίσει να επιρρίπτει ευθύνες δεξιά κι αριστερά.

 

«Είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι έγινε. Από μακριά όλα είναι πιο απλά. Δυστυχώς τέτοιες αποφάσεις τις παίρνεις λίγες ώρες μετά το συμβάν».

 

«Τώρα είναι εύκολο να πούμε ότι έγινε λάθος και δεν έχει νόημα πια να πούμε ποιος φταίει. Η Ducati εμπιστεύεται τους γιατρούς της και πρέπει να πω ότι ποτέ δεν έχουν κάνει λάθη».

 

Τέτοιου είδους αποφάσεις δεν έχουν να κάνουν πάντοτε με το αν θα επιστρέψει ή όχι ένας αναβάτης από τραυματισμό.

 

Κάποιες φορές τέτοια λάθη γίνονται και με το αν θα μείνουν ή όχι οδηγοί στην ομάδα, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Jorge Lorenzo.

 

«Φυσικά τώρα εκ του αποτελέσματος όλοι λέγαμε ότι θα ήταν καλύτερα να τον κρατούσαμε», παραδέχτηκε και ο ισχυρός άνδρας του Αγωνιστικού Τμήματος της Ducati.

 

«Πρέπει όμως να καταλάβετε και να ζήσετε τις στιγμές όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. Μέχρι τότε ο Jorge δεν είχε δείξει αυτό που θέλαμε και υπό αυτό το πρίσμα ήταν λογική η απόφαση».

 

Τον ρώτησαν και αν πιστεύει πως ο Lorenzo επιστρέφοντας θα ήταν γρήγορος και πάλι.

 

«Δεν νομίζω να θέλει να επιστρέψει και πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα κι αν τον έβαζες θα ήταν αργός κι αυτό επειδή του λείπει πια το κίνητρο».

Επόμενο άρθρο »

Petronas: Ο Vale θα βρει εδώ μια νέα οικογένεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Η BREMBO στην κορυφή του MOTORSPORT το 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα