• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Battistella: Ο Dovi δεν ενδιαφέρεται να τρέξει για 2-3 Αγώνες
Νέα 05/01/2021 - 13:26

Το είχε πει στο παρελθόν και το επαναλαμβάνει και πάλι ο Simone Battistella: ο πελάτης του, ο Andrea Dovizioso, δεν ενδιαφέρεται να τρέξει στο MotoGP για 2-3 Αγώνες.

 

Ο Dovi συνεχίζει να προπονείται αυτό το διάστημα, διατηρώντας σε πολύ καλά επίπεδα τη φυσική του κατάσταση, μιας και έχει πάρει πολύ σοβαρά το Πρωτάθλημα Motocross στο οποίο θα συμμετάσχει το 2021.

 

Ωστόσο πάντα υπάρχει το σενάριο του να κληθεί να αντικαταστήσει τον Marc Marquez στην Honda, ένα σενάριο που μένει «ζωντανό» από τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ισπανό.

 

Ο Battistella είχε ερωτηθεί και στο παρελθόν για το αν ο πελάτης του θα ενδιαφερόταν να αντικαταστήσει τον Marquez για μερικούς Αγώνες.

 

Τότε, όπως και τώρα, είπε: «Περιμένουμε να δούμε τι θέλει η Honda. Μίλησα με μερικούς από το HRC πρόσφατα, απλά όμως για τα χρόνια πολλά».

 

«Ο Andrea είναι σε καλή κατάσταση και προπονείται κάθε μέρα. Ξέρω ότι θέλει να επιστρέψει, αλλά όχι στη βάση του να είναι freelancer».

 

«Καλά-καλά δεν ξέρουμε την πραγματική κατάσταση του Marc Marquez. Πάντως αμφιβάλλω για το αν ο Andrea θα θέλει να κάνει 2-3 Αγώνες».

 

«Ξέρουμε ότι 3η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να υπάρξει στο γκαράζ της Honda, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρχει δυνατότητα για εκτός ομάδας. Δεν ξέρω καλά τους κανονισμούς σ’ αυτό το κομμάτι».

 

Μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να αποτελέσει βιώσιμη λύση επιστροφής του Dovi στο MotoGP: να στηθεί μια ομάδα μόνο για τον Ιταλό.

 

Δεν είναι εύκολο σενάριο, αλλά ο Andrea Dovizioso ως όνομα έχει τη δυναμική να προσελκύσει χορηγούς και χρήματα που είναι απαραίτητα για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Επόμενο άρθρο »

Roberts: Ο Jorge δεν είχε το ταλέντο του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test: Περιμένουν το «πράσινο φως»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα