• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Ο στόχος μου είναι ένας!
Να γίνω ο καλύτερος οδηγός της ΚΤΜ!
Νέα 14/01/2021 - 15:18

Ο Danilo Petrucci θέλει να εδραιωθεί ανάμεσα στους οδηγούς ελίτ της μεγάλης κατηγορίας που έχουν καταφέρει να πάρουν νίκες με δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες.

 

Ο Ιταλός θα κάνει το ντεμπούτο του για λογαριασμό της ΚΤΜ στο φετινό Πρωτάθλημα, έχοντας ολοκληρώσει 6 χρόνια στο MotoGP με μοτοσυκλέτα της Ducati.

 

Στη νέα πρόκληση της καριέρας του δεν θα είναι εργοστασιακός αναβάτης, αλλά θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και υποστήριξη στην ομάδα της Tech 3.

 

Σε αντίθεση με τους άλλους οδηγούς της KTM, ο Petrux θεωρείται και είναι πιο έμπειρος, ωστόσο ξέρει πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

 

Άλλωστε είναι νωπές ακόμα στη μνήμη οι μεγάλες επιτυχίες των Miguel Oliveira και Brad Binder από την περσινή σεζόν.

 

«Θέλω να είμαι όσο πιο γρήγορος γίνεται», είπε σε συνέντευξή του στο Speedweek ο Danilo. «Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θέλω να γίνω ο καλύτερος οδηγός της KTM».

 

«Θα ήταν ωραίο να είμαι πάντα εκεί στους πρώτους πέντε και θέλω να κερδίσω κι άλλους Αγώνες».

 

Αν τα καταφέρει, τότε θα προσθέσει νίκη ή νίκες στις ήδη δυο επιτυχίες του με την Ducati στο Mugello το 2019 και στο Le Mans το 2020.

 

Από τους νυν αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, μόνον ο Maverick Vinales (Suzuki-Yamaha) και ο Valentino Rossi (Honda-Yamaha) έχουν κερδίσει με δύο διαφορετικούς Κατασκευαστές.

 

«Έμαθα Γερμανικά σαν δεύτερη γλώσσα στο σχολείο και τώρα θέλω να τα μάθω ακόμα καλύτερα. Στο σχολείο όμως ήταν ευκολότερα να τα μάθω», πρόσθεσε γελώντας.

 

«Τα καταλαβαίνω καλύτερα απ’ ότι τα μιλάω. Φέτος θα έχω την ευκαιρία να τα εξασκήσω με τα μέλη της ομάδας που μιλούν Γερμανικά».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα!

« Προηγούμενο άρθρο

To Instagram του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα