• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα!
Όταν έμαθα για την αποχώρηση του Brivio!
Νέα 14/01/2021 - 16:24

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο Davide Brivio, ο Team Manager της Suzuki, εγκατέλειψε την ομάδα και το MotoGP για χάρη της Formula 1.

 

Ο Ιταλός, ύστερα από 8 χρόνια στην Suzuki, θα αναλάβει τις τύχες της Alpine F1 ως CEO, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από την ομάδα.

 

Ήταν ο Davide Brivio αυτός που έφερε στην Suzuki τον Alex Rins το 2017, με τον Ισπανό να κερδίζει τρία GP από τότε και να βοηθά το εργοστάσιο στην κατάκτηση του Τίτλου στις ομάδες πέρυσι.

 

Πρόσφατα, σε συνέντευξή του, ο Rins παραδέχτηκε ότι αρχικά δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Brivio θα έφευγε από την ομάδα!

 

«Με πήρε τηλέφωνο μία ημέρα πριν γίνει η ανακοίνωση και μου το είπε. Μου είπε ότι θα φύγει από την ομάδα».

 

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα… όμως ήταν αλήθεια και δεν μπορούσα να το πιστέψω».

 

«Έκανε φοβερή δουλειά για την Suzuki και τώρα ξεκινά μια νέα περιπέτεια γι’ αυτόν», σχολίασε ο Ισπανός και συνέχισε λέγοντας:

 

«Έχουμε πολύ καλή σχέση και του είμαι υπόχρεος για την ευκαιρία που μου έδωσε το 2017 μετά από μια δύσκολη χρονιά το 2017 με πολλούς τραυματισμούς».

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Suzuki δεν φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει το κενό από την αποχώρηση του Brivio.

 

«Σίγουρο το κενό που θα αφήσει θα μας επηρεάσει, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει με αρνητικό τρόπο», σχολίασε σχετικά ο Rins.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2021: Ανατροπές στην 10η και 11η Ειδική!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Ο στόχος μου είναι ένας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα