• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Περισσότερο ενωμένοι παρά ποτέ!
Μετά τη φυγή του Brivio
Νέα 18/01/2021 - 11:06

Μόλις πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε από την Alpine F1 ότι ο νέος της Αγωνιστικός Διευθυντής στην F1 θα είναι ο Davide Brivio.

 

Ο Ιταλός έφυγε από την ομάδα της Suzuki στο MotoGP, έχοντας αναλάβει το ρόλο του Team Manager (με μεγάλη επιτυχία) τα τελευταία 8 χρόνια.

 

Στη Suzuki δεν φαίνεται ότι θα αντικαταστήσουν τον Brivio και θα επωμιστούν μέρος των ευθυνών του Ιταλού άλλοι συνεργάτες της ομάδας.

 

Ένας από αυτούς θα είναι ο Shinichi Sahara, ο οποίος σε μία ακόμη συνέντευξή του δήλωσε πως η ομάδα είναι περισσότερο ενωμένη παρά ποτέ!

 

«Όταν μας το είπε ο Davide όλοι μας σοκαριστήκαμε όπως ήταν φυσικό», σχολίασε ο Sahara. «Ωστόσο σύντομα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα».

 

«Θα ξεπεράσουμε την κατάσταση αυτή μαζί και θα είμαστε περισσότερο ενωμένοι παρά ποτέ, διότι αγαπάμε το brand και θα δώσουμε το 150% για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις».

 

«Η νοοτροπία μας δεν θα αλλάξει. Στόχος μας θα είναι και πάλι ο Τίτλος κι έχουμε δύο δυνατούς οδηγούς για να το πετύχουμε: τον Mir και τον Rins».

 

Στη συνέχεια, μιλώντας για τους οδηγούς της ομάδας, ο Sahara τόνισε πως παρά την πολύ καλή τους σχέση με τον Brivio, δεν θα επηρεαστούν.

 

«Δεν θα επηρεαστεί η ικανότητά τους να παλέψουν για τον Τίτλο. Ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και να διαχειρίζονται την πίεση».

 

«Δεν ανησυχώ καθόλου γι’ αυτό. Είναι και οι δυο τους σούπερ επαγγελματίες και πανέτοιμοι για τη νέα πρόκληση του 2021».

Επόμενο άρθρο »

Razali: Ο Rossi ήταν η εξαίρεση!

« Προηγούμενο άρθρο

Gresini: Υψηλός πυρετός το Σάββατο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα