• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Razali: Ο Rossi ήταν η εξαίρεση!
Μετά απ’ αυτόν επιστρέφουμε στους νέους
Νέα 18/01/2021 - 12:04

Σε συνέχεια της συνέντευξής του στο Ιταλικό gpone.com (δείτε εδώ το πρώτο μέρος των δηλώσεών του) ο Razali μίλησε για τον Valentino Rossi.

 

Ένας από τους στόχους της ομάδας είναι να ανδρώνει και να προετοιμάζει νεαρούς οδηγούς για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha.

 

Αυτό δεν συμβαίνει φυσικά στην περίπτωση του Vale, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι ο γηραιότερος αναβάτης στο grid του MotoGP και το 2021.

 

«Κάναμε μια εξαίρεση για τον Valentino λόγω της πανδημίας», λέει ο Razali. «Σε κανονική σεζόν θα το σκεφτόμασταν».

 

«Τότε θα κοιτούσαμε νεαρούς οδηγούς από την Moto2 και την Moto3 για να τους εξελίξουμε, όπως κάναμε με τον Fabio».

 

«Σε μια περίεργη χρονιά όπως η περσινή, ίσως να προτιμούσαμε έναν οδηγό από την Moto2, ωστόσο δεν θα γνωρίζαμε πως θα τα πήγαινε κι αυτό θα ήταν ρίσκο».

 

«Πήραμε την απόφαση με τον Valentino επειδή ξέρει τη μοτοσυκλέτα, μπορεί να μας προσφέρει σταθερότητα και μπορεί ακόμα να πάρει αποτελέσματα».

 

«Επιπλέον του αρέσει και η πρόκληση του να δει αν θα καταφέρει να επιστρέψει και να δείξει τον καλό του εαυτό μ’ εμάς. Μας αρέσει κι εμάς αυτή η πρόκληση».

 

Μιλώντας για τους στόχους του σε όλες τις κατηγορίες, ο Razali επισήμανε:

 

«Πέρυσι θέλαμε να πάρουμε μία νίκη και τελικά ήμασταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα του Πρωταθλήματος και τελικά πήραμε τη 2η θέση. Επομένως όλα είναι δυνατά».

 

«Στην Moto2 περιμέναμε βάθρα από τον Vierge, αλλά ήταν ο Jake Dixon που μας εξέπληξε. Περιμένουμε κι από τους δύο βελτίωση φέτος και να παλέψουν για τον Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

Ο Mir έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Περισσότερο ενωμένοι παρά ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα