• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέοι αρχιμηχανικοί για Binder, Oliveira και Petrucci
Μόνο ο Lecuona κρατάει τον δικό του
Νέα 18/01/2021 - 15:28

Η KTM στο μεταγραφικό παζάρι δεν άλλαξε πολλά στην ομάδα της, αφού για το 2021 έφερε έναν μόνο οδηγό στις τάξεις της, τον Danilo Petrucci.

 

Ωστόσο πολλά θα αλλάξουν σε εσωτερικό επίπεδο για τους Αυστριακούς, αφού οι τρεις από τους τέσσερεις αναβάτες τους θα έχουν νέο αρχιμηχανικό.

 

Ο Pol Espargaro έφυγε από την ομάδα και ως εκ τούτου τέλειωσε και η συνεργασία του με τον Paul Trevathan που μένει στην ΚΤΜ.

 

O τελευταίος θα αναλάβει τον Miguel Oliveira από το 2021, με τον Πορτογάλο να είχε ως αρχιμηχανικό του μια θρυλική μορφή στο paddock, τον Guy Coulon.

 

Οι δυο τους έδωσαν τον τελευταίο τους Αγώνα μαζί στο Portimao πέρυσι, όταν ο Oliveira πήρε την pole, έκανε τον ταχύτερο γύρο στον Αγώνα και πήρε και τη νίκη!

 

Ο Coulon δεν θα βρίσκεται πλέον στο paddock και θα αναλάβει νέο πόστο στα κεντρικά της Tech3.

 

Από εκεί και πέρα, τη θέση του ως αρχιμηχανικός στην ομάδα της Tech3 θα πάρει ο Sergio Verbena, ο οποίος θα αναλάβει τον Danilo Petrucci από τη νέα σεζόν.

 

Ο Verbena ήταν ο αρχιμηχανικός του Brad Binder στην εργοστασιακή KTM, με τους δυο να γράφουν ιστορία όταν ο Ν. Αφρικανός πήρε την 1η νίκη της RC16 στα GP (Brno).

 

Όσο για τον Brad Binder, αυτός θα έχει στο πλάι του έναν παλιό του γνώριμο, τον Andres Madrid, ο οποίος ήταν αρχιμηχανικός του στην Moto2.

 

Ο Madrid ήταν με τον Ν. Αφρικανό στην Moto2 (Red Bull KTM Ajo) ενώ πέρυσι είχε αναλάβει τον Tetsuta Nagashima, που είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν του ’20.

 

Από τα παραπάνω, συμπεραίνει κανείς πως μόνο ο Iker Lecuona θα συνεχίσει με τον ίδιο αρχιμηχανικό και το 2021: τον Nicolas Goyon.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δεν παρατάω το MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Πως πέτυχε το «άλμα του 2020» η KTM;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα