• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Σούπερ νευρικός» ο Espargaro!
Ενόψει των πρώτων δοκιμών με την Honda
Νέα 20/01/2021 - 10:05

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 για το 2013, Pol Espargaro, θα αγωνίζεται με την Honda από τη φετινή χρονιά, ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας στην KTM.

 

Λόγω του Covid-19, ο Ισπανός δεν οδήγησε τη νέα του μοτοσυκλέτα ούτε στην Valencia, στις δοκιμές Νοεμβρίου, αλλά ούτε και στην Sepang.

 

Και τα δυο αυτά τεστ ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας κι έτσι ο Polyccio θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Μάρτιο, για να οδηγήσει την RC213V.

 

Πριν από λίγες ημέρες, οι άνθρωποι της Honda του έκαναν έκπληξη στο σπίτι του, φέρνοντάς του τη μοτοσυκλέτα του.

 

Στη συνέχεια ο Pol Espargaro έδωσε και μια μίνι συνέντευξη, η οποία δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες.

 

«Ξέρω από τώρα ότι θα είμαι σούπερ νευρικός και θα τρέμω πριν τις πρώτες δοκιμές. Δεν νομίζω να κοιμηθώ την προηγούμενη ημέρα!»

 

«Πρόκειται για ένα κεφάλαιο στη ζωή μου που πάντα προσπαθούσα να φανταστώ. Ανυπομονώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα μου για 1η φορά και αυτό θα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω στο υπόλοιπο της ζωής μου».

 

Ομόσταυλός του θα είναι ο Marc Marquez, με τους δυο τους να έχουν αρκετά μεγάλη αντιπαλότητα στο παρελθόν, στις μικρές κατηγορίες.

 

«Το ότι θα είμαι μαζί με τον Marc ήταν ένας ακόμα λόγος που ήθελα να έρθω στην Honda. Για πολλά χρόνια παλεύαμε μαζί στις μικρότερες κατηγορίες κι έχω μεγαλώσει δίνοντας μάχες μαζί του κι έγινα αυτός ο οδηγός που είμαι σήμερα».

 

«Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθείς είναι να είσαι μαζί με κάποιον που είναι σαν εσένα ή καλύτερός σου. Γι’ αυτό και επέλεξα να έρθω».

 

«Θέλω να δω το επίπεδό μου απέναντι στον Marc, ο οποίος δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Η ευχή του Dr. Costa στον Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

«Με προσοχή η εξέλιξη» στη Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα