• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bradl καλύτερος του Dovizioso!
Ως αντικαταστάτης του Marc Marquez!
Νέα 21/01/2021 - 10:12

Από τη στιγμή που έσπασε το χέρι του στον πρώτο Αγώνα της Jerez, το περασμένο καλοκαίρι, ο Marc Marquez δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

 

Μετά από τρία χειρουργεία, το πιο πρόσφατο από τα οποία έγινε τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, ο Marc αντιμετωπίζει το φάσμα του να μην είναι ούτε στους πρώτους Αγώνες του 2021.

 

Από την Τσεχία και μετά, ήταν ο Stefan Bradl αυτός που αντικατέστησε τον Marquez στο Πρωτάθλημα, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει δύο φορές θέση στη δεκάδα.

 

Ωστόσο οι φήμες θέλουν τον Andrea Dovizioso να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Marquez στα πρώτα GP του ’21, σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν καταφέρει να επιστρέψει.

 

Αυτή η λύση πάντως δεν βρίσκει σύμφωνο τον Santi Hernandez, τον αρχιμηχανικό του Marc Marquez, ο οποίος για το διάστημα που έλειπε ο Marc είχε αναλάβει τον Stefan Bradl.

 

«Δεν μου φαίνεται νορμάλ να πάρει η Honda τον Dovizioso στη θέση του Marc», σχολίαζε. «Περισσότερο νόημα θα έχει να πάρει τη θέση του ο Stefan».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Alberto Puig, το αφεντικό του HRC, είχε μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για τη συμβολή του Bradl το 2020.

 

Συνεχίζοντας ο Hernandez, τόνισε:

 

«Ο Stefan κατανοούσε τα πράγματα που συμβαίνουν στους Αγώνες και τα οποία μόνο σε Grand Prix μπορείς να τα καταλάβεις».

 

«Έχει την ταχύτητα και είναι και ο δοκιμαστής μας. Οπότε ποιος είναι καλύτερος από αυτόν για να αντικαταστήσει τον Marc

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Στην Ducati δεν θα λείψει ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Joan Mir vs Alex Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα