• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα από τους Μοτοσυκλετιστές Αλεξανδρούπολης
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
MotoGP και όχι μόνο 03/03/2010 - 16:29
Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα της παρέα με τα μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, της ΛΕ.ΜΟ. Τυχερού, της Φ.Ε. Δράμας, της Μ.Ο. Κομοτηνής, Λ. Μ. Διδυμοτείχου, Λ. Μ. Περάμου, της Twinheads Hellas, Λ. Μ. Ορεστιάδας, ΛΕ. ΜΟΤ Σουφλίου, Λέσχη Μοτ/στων Αδριανής, Κάβειροι, Μ.Ο. Ξάνθης, Μότο Φέρρες, Μ.Ο.Τ. Καβάλας, Sex Pistons, Allbikers forum και άλλους φίλους της μοτισικλέτας, στο Ξενοδοχείο Thraki Pallace στην Αλεξανδρούπολη.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγιναν οι απονομές των περιφερειακών πρωταθλημάτων 2009 ΜOTOCROSS και SCRAMBLE όπου τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπερνομάρχης Ροδόπης - Έβρου κ. Μηνόπουλος, ο αντινομάρχης τουρισμού κ. Παναγιώτης Ατζανός, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Θεοδώρου και ο διοικητής της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης κ. Καλακίκος.

 

Η λέσχη μοτοσυκλετιστών ευχαριστεί τα μέλη της για την βοήθεια που πρόσφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Ξενοδοχείο Thraki Pallace που φιλοξένησε τα μέλη των συλλόγων μας αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση.

 

www.e-evros.gr

 

O Έβρος ηλεκτρονικά, Δέλτα Τηλεόραση Θράκης και Heat 88.3 FM.

Επίσημη ιστοσελίδα της Λ.Ε.Μ.Ε.: www.leme.gr

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό αφιέρωμα από το Test στο Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

To MotoGP στις 10 Απριλίου στον ΣΚΑΪ

Χορηγοί