• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To MotoGP στις 10 Απριλίου στον ΣΚΑΪ
Το MotoGP θα είναι και πάλι το κύριο μηχανοκίνητο τηλεοπτικό «όχημα» του καναλιού
MotoGP και όχι μόνο 01/03/2010 - 18:06

 

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σύντομα με το σχετικό δελτίο τύπου, όμως οι πληροφορίες μας λένε ότι το MotoGP θα είναι και πάλι το κύριο μηχανοκίνητο τηλεοπτικό «όχημα» του καναλιού που εκπέμπει από το Φάληρο, στην προσπάθεια να κρατήσει τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στους νέους και δραστήριους τηλεθεατές.

 

Ο ΣΚΑΪ το 2009 φιλοξένησε τα δύο κορυφαία Πρωταθλήματα των δύο τροχών – SBK & MGP – και μαζί εμπλούτισε το πρόγραμμά του με αρκετά αθλητικά γεγονότα από το χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Φέτος το MotoGP παραμένει στην τηλεόραση, ενώ και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι, το WRC θα μεταδίδεται από το πετυχημένο http://racing.skai.gr/ στο internet.

Για τους οπαδούς των SBK, θα πρέπει να πούμε ότι πρέπει τηλεοπτικά να το αναζητήσουν στο Eurosport, μέσω NOVA ή CONN-X TV.

Αρκετός λόγος γίνεται και για την Formula 1, που δυσκολεύεται να βρει τηλεοπτική στέγη, κυρίως λόγω του υπερ-υψηλού κόστους των δικαιωμάτων.

 

Ο ΣΚΑΪ πάντως ετοιμάζεται να υποδεχτεί το MotoGP, με την πρώτη εκπομπή στις 10 Απριλίου από τις Κατατακτήριες Δοκιμές του πρώτου αγώνα στο Κατάρ, ενώ οι πληροφορίες μας λένε ότι και οι δύο νέες πρωινές εκπομπές του σταθμού, αυτή των Λυριτζή – Οικονόμου και αυτή της Πόπης Τσαπανίδου, θα φιλοξενούν θέματα του MotoGP, κάθε Παρασκευή πριν από Σαββατοκύριακο Αγώνα και κάθε Δευτέρα, μετά από τον κυριακάτικο Αγώνα, ενώ και οι αθλητικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου «Γκολ χωρίς σύνορα» και «ΣΚΑΪ γκολ», θα έχουν στη θεματολογία τους τα τελευταία νέα του MotoGP.

Καλές οι προοπτικές λοιπόν, για το κορυφαίο άθλημα, από πλευράς θεάματος και συναγωνισμού, του μηχανοκίνητου κόσμου, παρά το ότι οι δύσκολες εποχές άφησαν υπόνοιες ότι θα μπορούσε να «κρυφτεί» στα συνδρομητικά κανάλια.

Πάντως για τις «μικρές» κατηγορίες των 125 και ΜΟΤΟ2, εκεί φαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί στέγη ή μόνo στο internet!

Επόμενο άρθρο »

Nέα από τους Μοτοσυκλετιστές Αλεξανδρούπολης

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντικό έργο ζωγραφικής του Κ.Κωστούλα στην 2Δ!

Χορηγοί