• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi περιμένει την Honda!
Είναι έτοιμος, λέει τώρα ο Battistella!
Νέα 27/01/2021 - 10:06

Πριν από αρκετές εβδομάδες είχαμε τις δηλώσεις του μάνατζερ του Andrea Dovizioso, ο οποίος έλεγε πως ο πελάτης του (μάλλον) δεν ενδιαφέρετε να αντικαταστήσει τον Marquez στην Honda.

 

Ωστόσο φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν και τώρα ο Simone Battistella, με νέες δηλώσεις του στο επίσημο site του Πρωταθλήματος, κάνει στροφή και τονίζει:

 

«Ακόμα δεν μας έχει ειδοποιήσει το HRC. Αλλά αν το κάνουν, ο Andrea είναι έτοιμος. Θα δουλέψει φέτος για να μπορέσει να επιστρέψει το 2022».

 

«Όσο για την Honda, ξέρω πως είναι σε δύσκολη κατάσταση και δεν θέλουν να κάνουν λάθη. Εμείς απορρίψαμε όλες τις προτάσεις για να γίνει ο Andrea δοκιμαστής και περιμένουμε. Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο grid».

 

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Marc Marquez.

 

Το πρώτο επίσημο χειμερινό τεστ για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στην πίστα Losail του Qatar.

 

Εκεί θα υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Andrea Dovizioso με τα χρώματα του HRC, στη θέση του Marc.

 

«Θα το θέλαμε», λέει ο μάνατζερ του Dovi. «Θα ήταν ωραία για να γνωριστούμε και να δούμε πως θα προσαρμοστεί στη μοτοσυκλέτα».

 

«Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που κερδίζει και για έναν οδηγό που πάντα τα πηγαίνει καλά στο Qatar. Είναι ένας συνδυασμός που σίγουρα θα ενθουσιάσει το κοινό».

 

Για την ώρα πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, αυτός που πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez στους πρώτους Αγώνες του ’21 θα είναι ο Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Κανένα θέμα με τα ελαστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ο Crutchlow κάνει την πιο σημαντική δουλειά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα