• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Portimao ο Rossi και η Ακαδημία!
Για δύο ημέρες δοκιμών στην Πορτογαλία
Νέα 02/02/2021 - 12:25

Οι πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών αρχίζουν σταδιακά και εντείνουν τις προπονήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

 

Είτε μέσω flat track, είτε στο χώμα, είτε σε πίστες – με μοτοσυκλέτες παραγωγής φυσικά – η προετοιμασία τους εντείνεται.

 

Αρκετοί βρέθηκαν στην Jerez το προηγούμενο διάστημα, με τους αναβάτες της Ακαδημίας του Valentino Rossi και τον Ιταλό σούπερ σταρ να επιλέγουν άλλον προορισμό.

 

Αντί για την Ισπανία, επέλεξαν να διοργανώσουν ένα διήμερο τεστ στο Portimao και θα βρεθούν εκεί από τις 4 έως τις 5 Φεβρουαρίου.

 

Απαγορεύεται βέβαια να χρησιμοποιήσουν τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες του MotoGP κι έτσι θα έχουν στη διάθεσή τους εμπορικά μοντέλα.

 

Ο Valentino Rossi και ο Franky Morbidelli θα έχουν Yamaha R1, ενώ οι Pecco Bagnaia και Luca Marini μια Ducati Panigale V4S.

 

Μαζί τους θα είναι και αναβάτες άλλων κατηγοριών, όπως ο Marco Bezzecchi, ο Celestino Vietti, ο Stefano Manzi, ο Niccolo Antonelli και ο Andrea Migno.

 

Το τεστ, πέρα από το «ξεμούδιασμα» θα προσφέρει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους αναβάτες να θυμηθούν εκ νέου την πίστα που θα φιλοξενήσει τον 3ο Γύρο της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Η Aprilia μένει χωρίς δοκιμαστή!

« Προηγούμενο άρθρο

Θα βάλει το #1 ο Mir στη Suzuki;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα