• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Η Aprilia μένει χωρίς δοκιμαστή!
Φεύγει ο Bradley Smith!
Νέα 02/02/2021 - 13:13

Στην καθιερωμένη του πια συνέντευξη με το Ιταλικό gpone.com, ο Carlo Pernat μίλησε και πάλι για διάφορα θέματα που απασχολούν το paddock.

 

Αρχικά αναφέρθηκε στην Aprilia, το μοναδικό εργοστάσιο που έχει προνόμια για το 2021 αλλά το οποίο φαίνεται ότι χάνει τον οδηγό εξέλιξής του!

 

«Φήμες λένε πως ο Bradley Smith δεν δέχτηκε το συμβόλαιο να συνεχίσει ως δοκιμαστής τους», είπε ο Pernat.

 

Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι γνωρίζαμε για ρήξεις στις σχέσεις των δύο πλευρών και την πιθανή αποχώρηση του Βρετανού από το Ιταλικό εργοστάσιο.

 

Ήταν στα τέλη της σεζόν όταν η Aprilia – ξαφνικά – αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Smith (που αντικαθιστούσε τον Iannone) με τον Lorenzo Savadori.

 

Ακόμα βέβαια τίποτα δεν είναι επίσημο. Ο Pernat πάντως συνεχίζει και λέει:

 

«Έχω την εντύπωση ότι ο Lorenzo Savadori θα είναι ο δεύτερος οδηγός τους και ότι θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού για δοκιμαστή».

 

«Ποιον; Αν θέλουν συμβουλή θα τους έλεγα τον Alex de Angelis. Έτσι όπως είναι τα πράγματα θα έπαιρνα ακόμα και τον Max Biaggi

 

Για τον Andrea Dovizioso και μια ενδεχόμενη επιστροφή του, ο Pernat είναι απαισιόδοξος.

 

«Ο μόνος δρόμος για τον Andrea είναι η Honda κι αυτό είναι δύσκολο πια. Ίσως και η Aprilia να ήταν καλή περίπτωση, αλλά δεν υπάρχουν οι πόροι γι’ αυτόν».

 

Στη συνέχεια δήλωσε πως πιστεύει ότι ο τραυματισμός, το σπάσιμο της πλάκας στο χέρι του Marc Marquez και όλα τα επακόλουθα ήταν φταίξιμο του… ίδιου του Ισπανού!

 

«Στην Honda κοιτάνε να δουν τι έγινε με τον Marc. Το εξετάζουν και θέλουν να δουν αν είναι αλήθεια αυτό με την πόρτα».

 

Θυμίζουμε ότι η επίσημη – αρχικά – τοποθέτηση της ομάδας, ήταν η αποκάλυψη του Alex Marquez πως ο αδερφός του πήγε να ανοίξει μια βαριά συρόμενη πόρτα στο σπίτι του και έπαθε τη ζημιά στο χέρι του.

 

«Το πρόβλημα δεν πρέπει να προήλθε από εκεί. Νομίζω ότι ο Marc ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα μετά το πρώτο χειρουργείο και η Honda δεν το ήξερε!»

 

Τέλος, μίλησε και για την Ducati και τις πιθανότητες του εργοστασίου να πάρει τον Τίτλο.

 

«Είναι η χρονιά μηδέν για την Ducati. Επέλεξαν νεαρούς οδηγούς και χρειάζονται χρόνο. Αν τους πάρει ένα χρόνο θα τους χειροκροτήσω. Αν τους πάρει δύο και πάλι θα τους χειροκροτήσω».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια για τον Marc!

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Portimao ο Rossi και η Ακαδημία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα