• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια για τον Marc!
Θα τη μάθουμε την τελευταία στιγμή!
Νέα 02/02/2021 - 14:39

Ο τραυματισμός στο δεξί του χέρι και τα τρία χειρουργεία που έκανε, συνεχίζουν να κρατούν τον Marc Marquez μακριά από την αγαπημένη του RC213V.

 

Ο Ισπανός συνεχίζει την πορεία ανάρρωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επαρκής ενημέρωση από πλευράς της ομάδας για να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

 

Επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Alex Rins, τονίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι την αλήθεια για την κατάσταση του Marquez θα τη μάθουμε την τελευταία στιγμή!

 

«Δεν ξέρουμε τίποτα για την κατάστασή του», τόνιζε ο συμπατριώτης και αντίπαλος του Marc, ο οποίος από το 2013 και μετά κυριάρχησε στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Ελπίζω να είναι έτοιμος για τον πρώτο Αγώνα, όμως πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή κανείς δεν θα ξέρει τι γίνεται… την αλήθεια».

 

Ο Rins είχε και αυτός τραυματιστεί στον εναρκτήριο Αγώνα του 2020 στην πίστα της Jerez. Ένας τραυματισμός που επηρέασε τον οδηγό της Suzuki στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

Πάντως ήταν ο πρώτος που χάρισε νίκη στη Suzuki πέρυσι, όμως ο τραυματισμός του έπαιξε ρόλο στη γενικότερη εικόνα του, τερματίζοντας τελικά 3ος στη βαθμολογία του 2020.

 

«Ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου και φέτος θα είναι ο ομόσταυλός μου. Ο Joan έκανε τρομερή δουλειά πέρυσι και είναι κάτι που δίνει κίνητρο και σ’ εμένα».

 

«Σίγουρα όμως ήταν πολλοί οι αντίπαλοι γενικότερα και είχαμε διαφορετικούς νικητές στο Πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

 

«Από το 2017 και μετά που είμαι εδώ, δουλεύω πάντα στο 100% και πλέον έχουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα».

 

«Σίγουρα θέλω να επαναλάβω τα περσινά αποτελέσματα και οι μοτοσυκλέτες θα είναι σχεδόν ίδιες. Επιτρέπεται μόνο μια αλλαγή όλη τη σεζόν στα φέρινγκ».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Διήμερο τεστ στην Jerez παρά τον άστατο καιρό

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Η Aprilia μένει χωρίς δοκιμαστή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα