• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Διήμερο τεστ στην Jerez παρά τον άστατο καιρό
Νέα 02/02/2021 - 16:07

Το πρώτο τεστ που είχε προγραμματιστεί για τις περισσότερες ομάδες των WSBK στην πίστα της Jerez, πριν από 2 εβδομάδες περίπου, δεν έγινε ουσιαστικά λόγω καιρού.

 

Το HRC επέστρεψε στην πίστα της Jerez για ιδιωτικές δοκιμές αυτή τη φορά, με τους οδηγούς του και το νέο του Team Manager, τον Leon Camier!

 

Οι οδηγοί της Honda ήταν οι μόνοι από τα WSBK που βρέθηκαν στην πίστα την περασμένη εβδομάδα.

 

Αρχικά το πλάνο ήταν να μείνουν για δύο ημέρες στην πίστα, ωστόσο ο καιρός την Παρασκευή κυρίως τους χάλασε τα σχέδια. Τουλάχιστον εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο που τους δόθηκε στο στεγνό την Πέμπτη.

 

Τόσο ο Alvari Bautista, όσο και ο Leon Haslam, δοκίμασαν αρκετά νέα εξαρτήματα στις Honda τους, δίνοντας πολύτιμη πληροφόρηση στους μηχανικούς του εργοστασίου.

 

«Δεν σταθήκαμε τυχεροί με τον καιρό, αλλά εκμεταλλευτήκαμε τη μισή μέρα που είχαμε για να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα», έλεγε ο Bautista.

 

«Δώσαμε τια κατευθύνσεις για να μπορέσουν οι μηχανικοί να συνεχίσουν τη δουλειά και υπό αυτή την έννοια ήταν ένα σημαντικό και θετικό τεστ».

 

Από την πλευρά του, ο Haslam πρόσθεσε: «Ο καιρός ήταν τρελός, αλλά τουλάχιστον το τεστ ήταν πολύ σημαντικό αφού καταφέραμε να αξιολογήσουμε διάφορα πράγματα».

 

«Αν και τελικά είχαμε μόνο μισή μέρα στη διάθεσή μας, δώσαμε αρκετή πληροφόρηση στην ομάδα. Είχα καλή αίσθηση και τα εξαρτήματα που δοκιμάσαμε είχαν ενδιαφέρον».

 

«Ελπίζω να καταφέρουμε σύντομα να κάνουμε και πάλι δοκιμές, ώστε να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για την εκκίνηση της νέας σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Τέλος το Brno για το 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια για τον Marc!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα