• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda στο MotoGP έως και το 2026!
Νέα 05/02/2021 - 12:29

Η Honda έγινε το τρίτο εργοστάσιο (το πρώτο από τα Ιαπωνικά) μετά την KTM και την Ducati που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο MotoGP από το 2022 έως και τουλάχιστον το 2026.

 

Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγο, με την Honda να υπογράφει το νέο της πενταετές συμβόλαιο με την Dorna.

 

Η πορεία της Honda στα Grand Prix ξεκινά από το μακρινό 1954 και σε όλο αυτό το διάστημα έχει πάρει 800 νίκες σε όλες τις κατηγορίες με 100 διαφορετικούς οδηγούς!

 

Στη μεγάλη κατηγορία έχει καταφέρει να πάρει 25 Πρωταθλήματα Αναβατών, τα περισσότερα στην ιστορία από κάθε άλλο εργοστάσιο.

 

«Πρώτα θέλω να εκφράσω το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στον Carmelo Ezpeleta και σε όλους που οργάνωσαν το Πρωτάθλημα εν μέσω της πανδημίας».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας με το MotoGP που είναι ζωτικής σημασίας για τια δραστηριότητές μας στη μηχανοκίνηση».

 

«Το MotoGP είναι η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις μοτοσυκλέτες και μέσω αυτού μπορούμε και εξελίσσουμε διάφορες τεχνολογίες κι ετοιμάζουμε καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας».


«Η Honda θα συνεχίσει να κάνει χαρούμενους τους πελάτες της παγκοσμίως μέσω των δραστηριοτήτων της που συμπεριλαμβάνουν το MotoGP», σχολίασε ο Noriaki Abe της Honda.

 

Από την πλευρά του, ο Carmelo Ezpeleta πρόσθεσε:

 

«Αυτή η ανακοίνωση γεμίζει με υπερηφάνεια το MotoGP, μιας και η Honda είναι από τα πρώτα ονόματα που έρχονται κατά νου όταν σκεφτόμαστε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό».

 

«Αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και αυτή η ανανέωση ενισχύει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς ανάμεσα στις δύο πλευρές».

 

Το αμέσως επόμενο διάστημα περιμένουμε ανάλογες ανακοινώσεις από τα άλλα τρία εργοστάσια: την Yamaha, την Suzuki και την Aprilia.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Στην πίστα ο Redding!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Όλα θα ήταν διαφορετικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα