• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Είναι ωραίο να σε αντιγράφουν!
Ήταν σωστή απόφαση η αλλαγή οδηγών
Νέα 10/02/2021 - 10:20

Η Ducati είναι ο πρώτος Κατασκευαστής που παρουσίασε τη μοτοσυκλέτα του 2021 και τα νέα της χρώματα, με το κόκκινο φυσικά να κυριαρχεί.

 

Μια φετινή χρονιά που βλέπει την ομάδα να έχει δύο νέους οδηγούς, μια αλλαγή για την οποία ο Gigi DallIgna είναι πεπεισμένος ότι ήταν σωστή.

 

«Αποφασίσαμε η πολιτική μας να είναι εστιασμένη σε νεαρούς οδηγούς κι έτσι ξεκινάμε από την αρχή με τον Jack και τον Pecco, στο ταλέντο των οποίων έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη».

 

«Οι δυο τους μπορούν να παλέψουν για τον Τίτλο. Ο Jack έχει απίστευτο ταλέντο και πρέπει να καταλάβει ότι θα παλέψει για το Πρωτάθλημα, επομένως θα πρέπει να συμβιβάζεται κάποιες φορές για το αποτέλεσμα και να μην τα δίνει όλα».

 

«Ο Pecco είναι ένας οδηγός που πιέζει το μπροστινό ελαστικό με τέτοιο τρόπο που λίγοι το καταφέρνουν! Πέρυσι είχε και τα προβλήματα με τους τραυματισμούς, αλλά τα ξεπέρασε».

 

«Όσο για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας; Είναι ωραίο να σε αντιγράφουν οι Ιάπωνες!»

 

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στον Davide Tardozzi, ο οποίος τόνισε: «Στην Ducati έχουμε 1500 άτομα που πάνω απ’ όλα είναι οπαδοί».

 

«Το MotoGP είναι η υπέρτατη έκφραση στους δύο τροχούς και πρέπει να κοιμάσαι και να ξυπνάς έχοντας στο μυαλό σου το πώς θα βελτιωθείς».

 

Τέλος, λίγα λόγια στην παρουσίαση της ομάδας είπε και ο Paolo Ciabatti:

 

«Πέρυσι κερδίσαμε τον Τίτλο στους Κατασκευαστές και αυτό δείχνει ότι έχουμε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα».

 

«Βέβαια το 2020 ήταν μια περίπλοκη χρονιά, αφού ο ιός μας επηρέασε όλους. Ωστόσο πιστεύουμε πως ο Jack και ο Miller θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Pecco: Παίρνω τη σκυτάλη από τον Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα της Ducati για το 2021!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα