• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα των KTM και Tech3
Για τη φετινή σεζόν
Νέα 12/02/2021 - 13:23

Φέτος είναι η 5η σεζόν που η ΚΤΜ θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας κάνει το ντεμπούτο της το 2017.

 

Την ίδια ώρα, η  Tech3 – που μέχρι πριν μερικά χρόνια ανήκε στη σφαίρα επιρροής της Yamaha – θα είναι για τρίτο χρόνο υπό τη σκέπη της ΚΤΜ.

 

Πέρυσι ήταν η καλύτερη σεζόν της ΚΤΜ στο Πρωτάθλημα, με τον Brad Binder να κατακτά την πρώτη νίκη του Αυστριακού εργοστασίου (Brno).

 

Στη συνέχεια ο Miguel Oliveira πρόσθεσε άλλες δύο νίκες στην ΚΤΜ – με την ομάδα της Tech3 – στα Grand Prix της Αυστρίας και της Πορτογαλίας.

 

Τα πολύ θετικά αποτελέσματα του 2020, οδήγησαν την ΚΤΜ στο να χάσει τα προνόμια και τις παραχωρήσεις που απολάμβανε στην κατηγορία τα προηγούμενα χρόνια.

 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει πάγωμα στην εξέλιξη των μοτοσυκλετών, έχει επιτραπεί στην ΚΤΜ να δουλέψει (κατ’ εξαίρεση) πάνω στα μοτέρ της.

 

Η εργοστασιακή ομάδα της KTM θα αποτελείται φέτος από τους Brad Binder και Miguel Oliveira, ενώ με τα χρώματα της Tech3 θ’ αγωνίζονται οι Danilo Petrucci και Iker Lecuona.

 

«Μέχρι στιγμής το όλο μας ταξίδι ήταν ένα όνειρο, αλλά ούτως ή άλλως το όλο μας project ξεκίνησε ως ένα όνειρο: να πάρουμε νίκες στα GP», σχολίασε ο Pit Beirer.

 

«Επομένως είναι τέλειο που τα καταφέραμε! Πάντως δεν θέλω να πω ακόμα ότι είμαστε διεκδικητές του Τίτλου».

 

«Αυτού του είδους η πίεση αφορά τους άλλους στο paddock, αλλά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτές τις νίκες και πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας. Τώρα θέλουμε κι άλλες».

 

Τα χρώματα της KTM παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ίδια με πέρυσι, ενώ αυτά της Tech3 έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό, έχοντας χάσει τη Red Bull ως βασικό της χορηγό.

 

Βλέποντας τη νέα μοτοσυκλέτα της Tech3, ο Pit Beirer είπε:

 

«Μας κάνει να χαμογελάμε και μόνο που κοιτάμε αυτές τις μοτοσυκλέτες. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: η KTM είναι εδώ! Έφτασε στο MotoGP».

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτές τις μοτοσυκλέτες και θέλουμε να τις δούμε να παλεύουν για κορυφαίες θέσεις».

 

«Πραγματικά μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η KTM έχει φτάσει στο MotoGP και έχουμε ερωτευτεί ήδη αυτό το νέο design».

Επόμενο άρθρο »

Binder: Έχουμε ένα πανίσχυρο σύνολο!

« Προηγούμενο άρθρο

O Quartararo είχε νοσήσει από Covid!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα