• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσιάστηκαν οι οδηγοί της SKY VR46 για το 2021
Νέα 17/02/2021 - 11:31

Η SKY Racing Team VR46 μας παρουσίασε χτες τους αναβάτες της για τη σεζόν 2021, με την ομάδα να έχει παρουσία μόνο στην Moto2 και στη MotoGP κατηγορία.

 

Η ομάδα είναι στα Grand Prix πλέον 8 χρόνια και φέτος – μέσω του Luca Marini – κάνει και ένα έμμεσο ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία, μιας και ο Ιταλός θα φέρει τα χρώματά της, αν και θα αγωνίζεται με την Avintia.

 

Στην Moto2 η ομάδα ποντάρει πολλά στο ταλέντο του Marco Bezzecchi, ο οποίος είναι από τους πιο δυνατούς οδηγούς της κατηγορίας και θα κυνηγήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Μαζί του θα είναι ο νεοφερμένος στη μεσαία κατηγορία Celestino Vietti Ramus, ο οποίος κατάφερε να εντυπωσιάσει τα προηγούμενα χρόνια στην Moto3.

 

Ο Marco Bezzecchi είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 184β. και να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας της Moto2 πέρυσι. «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στις πίστες. Ελπίζω να το διασκεδάσουμε φέτος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρυσι και να είμαστε πάντα στους πρώτους οδηγούς σε κάθε GP».

 

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του Celestino Vietti, ο οποίος οδηγεί για την SKY VR46 από το 2018, όταν ήταν στο Ισπανικό Πρωτάθλημα. Ο Ιταλός πήρε το πρώτο του βάθρο και την πρώτη του νίκη στην Moto3 πέρυσι και τώρα περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του στη μεσαία κατηγορία.

 

«Περιμένω αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό», σχολιάζει ο Vietti. «Είμαι χαρούμενος διότι και πάλι είμαι μπροστά σε ένα σημαντικό σταθμό της καριέρας μου, μαζί με τα παιδιά από την SKY VR46. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, μιας και υπάρχουν πολλά που πρέπει να διαχειριστώ. Είναι διαφορετική η δύναμη και η ταχύτητα στη μεσαία κατηγορία. Στόχος είναι να δουλέψω σκληρά και να μαθαίνω και μετά να αρχίζω να παίρνω κάποιες καλές θέσεις. Χωρίς βιασύνη».

Επόμενο άρθρο »

Ο Fabio μιλά για τον Covid, για την πίεση, για τον ψυχολόγο κλπ

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: Το φταίξιμο δικό μας, όχι του Fabio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα