• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Το φταίξιμο δικό μας, όχι του Fabio!
Ο Morbido άξιζε μια εργοστασιακή M1
Νέα 17/02/2021 - 09:58

Η Yamaha είχε πολλές προσδοκίες στην αρχή της περασμένης σεζόν, ειδικά μετά τις αρχικές επιτυχίες του Fabio Quartararo, ο οποίος είχε κυριαρχήσει στους δυο πρώτους αγώνες της Jerez.

 

Στη συνέχεια όμως οι απογοητεύσεις ήταν περισσότερες από τα χαμόγελα. Ο Lin Jarvis πάντως δεν θέλει να αρχίσει τις κατηγορίες κατά του Γάλλου και λέει: «Δεν έφταιξε η πίεση, αλλά τα λάθη σε τεχνικό επίπεδο και η έλλειψη σταθερότητας. Δεν δώσαμε στον Fabio τα κατάλληλα εργαλεία για να κερδίσει! Ήταν λάθος μας!»

 

Για τον Morbido, ο οποίος χάρισε τρεις νίκες στο εργοστάσιο πέρυσι και τερμάτισε δεύτερος στη βαθμολογία, ο Jarvis σχολίασε: «Εντυπωσίασε πολλούς πέρυσι. Άξιζε να έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Οι λόγοι που δεν το δόθηκε είναι πολλοί. Όμως η μοτοσυκλέτα του πέρυσι ήταν κοντά στην εργοστασιακή και με το πάγωμα στην εξέλιξη δεν θα έχει μεγάλο μειονέκτημα».

 

Όταν τον ρώτησαν πως βλέπει το 2021, ο ισχυρός άνδρας των μπλε απάντησε: «Ελπίζω να είναι η χρονιά της Yamaha! Νομίζω θα έχουμε μια πολύ ισορροπημένη μοτοσυκλέτα. Έχουμε πολλά να δοκιμάσουμε στο Qatar και είμαι χαρούμενος που έχουμε μαζί μας τον Crutchlow».

 

Για τα προβλήματα με τους κινητήρες πέρυσι τόνισε: «Δεν θα έχουμε θέμα φέτος. Μάθαμε πολλά πέρυσι. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω βέβαια ότι το μειονέκτημά μας στην τελική ταχύτητα θα παραμείνει, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε από το να κερδίσουμε 7 αγώνες πέρυσι».

Επόμενο άρθρο »

Παρουσιάστηκαν οι οδηγοί της SKY VR46 για το 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Πως θα είναι Yamaha M1 του 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα