• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia νικά την Honda στην Jerez!
Οι χρόνοι στο ιδιωτικό τεστ της Ισπανίας
Νέα 19/02/2021 - 16:56

Η RS-GP του 2021 έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικές ημέρες στην πίστα της Jerez, στην Ισπανία, με τους Aleix Espargaro και Lorenzo Savadori να παίρνουν μια πρώτη γεύση από τη νέα μοτοσυκλέτα.

 

Στην ίδια πίστα – χωρίς όμως τους εργοστασιακούς τους οδηγούς – βρέθηκαν τόσο η Honda, όσο και η ΚΤΜ. Το τεστ είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την Aprilia, η οποία πέρυσι παρουσίασε την ολοκαίνουργια RS-GP και φέτος προσπαθεί να την εξελίξει ακόμα περισσότερο, εξαλείφοντας κάποια θεματάκια αξιοπιστίας που έκαναν την εμφάνισή τους πέρυσι.

 

Με νέα αεροδυναμικά, ψαλίδι από ανθρακόνημα και καινούργιο φέρινγκ, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές καιρικές συνθηκες, ο Aleix Espragaro κατάφερε τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:37.747, την ώρα που ο (μέλλων) ομόσταυλός του, ο Savadori, ήταν δύο δευτερόλεπτα πιο αργός. Ωστόσο πέρα από την απειρία, ο Ιταλός έχει και πρόβλημα στον ώμο του.

 

Από την άλλη, ο Γερμανός δοκιμαστής του HRC, ο Stefan Bradl, βελτίωσε και αυτός το χρόνο του, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:38,289, ενώ στο 1:38,607 ήταν ο χρόνος του Dani Pedrosa που βρέθηκε στην πίστα για λογαριασμό της ΚΤΜ. Μαζί του είναι και ο Mika Kallio, ο χρόνος του οποίου όμως δεν έγινε γνωστός.

Επόμενο άρθρο »

LCR Honda CASTROL 2021 Alex Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστηρότατο πρωτόκολλο στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα