• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φωτογραφικό: Το δίδυμο της Repsol Honda στη σημερινή παρουσίαση!
Νέα 22/02/2021 - 16:06

Το δίδυμο της Repsol Honda μας παρουσίασε τη νέα RC213V του 2021, η οποία σε μεγάλο βαθμό παραμένει ίδια με τη περσινή μοτοσυκλέτα. Φυσικά όλο το βάρος της παρουσίασης έπεσε πάνω στον Marc Marquez, ο οποίος πάντως δεν μας αποκάλυψε πότε αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, αφού ακόμα ούτε ο ίδιος δεν έχει ένα σχετικό χρονοδιάγραμμα!

 

Από την άλλη, ο Pol Espargaro θα προσπαθήσει να «δαμάσει» μια μοτοσυκλέτα εξίσου δύσκολη με την KTM που οδηγούσε τα προηγούμενα χρόνια. «Έχει εμπειρία, δεν είναι παιδάκι», τόνισε ο Alberto Puig και συνέχισε: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και θα του δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για να δείξει τις δυνατότητές του».

 

Ο ίδιος ο Polyccio πάντως, προτίμησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ: «Δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτή τη σεζόν», σχολίασε. «Το 2020 ήταν δύσκολο και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για το τι θα γίνει φέτος. Δεν θα έχω και πολλές ημέρες για δοκιμές στη διάθεσή μου κι έτσι νομίζω πως το ξεκίνημα της σεζόν θα είναι περίπλοκο. Σίγουρα θα πρέπει να είμαι ήρεμος και να κρατήσω τα πράγματα υπό έλεγχο. Σίγουρα είναι συναρπαστικό που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

Επόμενο άρθρο »

Video: Η παρουσίαση των Marquez-Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα