• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ο πρώτος που πίστεψε στην ΚΤΜ!»
Νέα 24/02/2021 - 13:31

Ο νέος αναβάτης της Tech3 KTM, Danilo Petrucci, υπογραμμίζει σε δηλώσεις του μετά την παρουσίαση των νέων χρωμάτων της ομάδας, ότι ήταν ο πρώτος που πίστεψε στο Αυστριακό εργοστάσιο και στην πρόοδο που έκανε από το 2019 και μετά.

 

Ο Petrux υπέγραψε με την ΚΤΜ πολύ πριν οι Αυστριακοί δείξουν αυτό το εξαιρετικό πρόσωπο την περσινή σεζόν, κατακτώντας τις πρώτες τους νίκες στη μεγάλη κατηγορία. Στην παρουσίαση της ομάδας, τον ρώτησαν αν τώρα περιμένει περισσότερα από το ντεμπούτο του με την ΚΤΜ, απ’ ότι περίμενε όταν ήταν στην εργοστασιακή Ducati και ο Ιταλός απάντησε: «Σίγουρα, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια πήρα από μια νίκη τη χρονιά».

 

«Νομίζω ότι ήμουν και ο πρώτος που είδα και πίστεψα στην ΚΤΜ και στις αναβαθμίσεις που είχε ήδη από το ’19. Σίγουρα η αλλαγή είναι μεγάλη και μετά από έξι χρόνια με την Ducati ήρθε η ώρα να βρεθώ σε ένα εργοστάσιο όπως η ΚΤΜ. Είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αυτή για μένα και ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στις νίκες και να κερδίσω με την ΚΤΜ. Αυτό θα σημαίνει ότι θα έχω κερδίσει με δύο διαφορετικούς κατασκευαστές που λίγοι το έχουν καταφέρει. Είναι μεγάλος ο στόχος αλλά θέλω να τα καταφέρω».

 

Στη συνέχεια τόνισε ότι η πίεση και τώρα, που επέστρεψε στο να είναι δορυφορικός αναβάτης, δεν είναι μικρότερη από αυτή που θα είχε αν ήταν στην εργοστασιακή ομάδα. «Αφού έχουμε την ίδια μοτοσυκλέτα με τα άλλα παιδιά, πρέπει να παλεύουμε κι εμείς για νίκες. Ο Miguel πέρυσι κέρδισε δύο αγώνες. Έχω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και πρέπει να είμαι στις πρώτες θέσεις. Άρα δεν έχω λιγότερη ή περισσότερη πίεση από τα παιδιά στην εργοστασιακή ομάδα».

 

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα αν συγκρίνουμε τη δορυφορική με την εργοστασιακή ομάδα. Σε τεχνικό επίπεδο είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Μπορεί να είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία από τους 4 οδηγούς της ομάδας, αλλά είμαι και ο πιο έμπειρος. Επομένως μπορώ να δώσω καλή πληροφόρηση αφού έχω οδηγήσει και άλλες μοτοσυκλέτες. Πραγματικά δεν βλέπω κάποια διαφορά, αφού κι εμείς έχουμε την υποστήριξη του εργοστασίου».

Επόμενο άρθρο »

O Dr. Costa για τον Gresini: Νοιώθω σαν πατέρας χωρίς γιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Στη μνήμη του Fausto Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα