• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ήταν σαν επίσημο τεστ!
Νέα 25/02/2021 - 17:04

Οι επίσημες δοκιμασίες μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα για το 2021, ωστόσο το πρόσφατο τεστ στην πίστα της Βαρκελώνης έμοιαζε αρκετά με κάτι τέτοιο “Ήταν σαν να κάναμε επίσημες δοκιμές”, ήταν τα πρώτα λόγια του Jack Miller βγαίνοντας από την πίστα, έχοντας κάνει αρκετούς γύρους πάνω σε μία Ducati  Panigale V4S. 

“Αυτή η πίστα είναι φανταστική και το ότι έχουμε μία χάραξη παρόμοια με την παλιά στην 10η στροφή, είναι πολύ καλό. Μπορείς να έχεις μεγάλη ταχύτητα εκεί, ενώ η άσφαλτος έχει καλό κράτημα κι έτσι τους δίνω 10 στα 10 για τη δουλειά που έκαναν. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που βρέθηκα και πάλι στην πίστα με όλους αυτούς τους σπουδαίους αναβάτες και είμαι σούπερ ενθουσιασμένος που θα το ξανακάνουμε σε μερικές εβδομάδες στο Κατάρ”. 

“Είμαι ενθουσιασμένος διότι υπό κανονικές συνθήκες η πίστα στο Κατάρ είναι μία πίστα που μου αρέσει πολύ, παρά το ότι δεν είχα και την καλύτερη τύχη εκεί τα προηγούμενα χρόνια. Έχω όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ανυπομονώ για την πρόκληση αυτή”. 

Επόμενο άρθρο »

Τα αδέλφια Κορρέ στους Αγώνες του Κατάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ένα βήμα πιο κοντά στο Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα