• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Ένα βήμα πιο κοντά στο Κατάρ!
Νέα 25/02/2021 - 17:03

Την ευκαιρία να οδηγήσει μία μοτοσυκλέτα παραγωγής, την Yamaha R1, στην πίστα της Βαρκελώνης, είχε την Τετάρτη που μας πέρασε ο εργοστασιακός πλέον αναβάτης της Yamaha, Fabio Quartararo. O Γάλλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τη νέα 10η στροφή της πίστας, αλλά και να προετοιμαστεί για τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, που θα γίνουν στην πίστα του Κατάρ

 

“Από το Portimao και μετά δεν είχα βρεθεί σε κάποια αγωνιστική πίστα και έτσι ήταν ωραία η αίσθηση μου εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί κατάφερα να κάνω μερικούς γύρους και να ξεμουδιασω πάνω σε μία μοτοσυκλέτα παραγωγής. Η χάραξη της νέας στροφής είναι αρκετά διαφορετική αλλά μου αρέσει. Είναι κάτι ανάμεσα στην παλιά στροφή και στη χάραξη της Formula 1”. 

 

“Μου άρεσε που επέστρεψα και είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο Κατάρ. Το ότι θα έχουμε λίγες ημέρες δοκιμών δεν θα είναι άσχημο, τουλάχιστον για τους πρώτους δύο Αγώνες που θα γίνουν στο Κατάρ. Το πρόβλημα είναι όταν θα πάμε στο Portimao, που είναι μία τελείως διαφορετική πίστα και ήταν αρκετά δύσκολη με την Yamaha την περσινή χρονιά. Για το Κατάρ δεν αγχώνομαι αλλά περισσότερο θέλω να δω πως θα τα πάμε στο Portimao και πώς θα δουλέψει εκεί η μοτοσυκλέτα. Θα φανεί, αλλά για την ώρα πρέπει να διασκεδάσουμε αυτές τις στιγμές. Είμαι χαρούμενος που οδήγησα σήμερα και ανυπομονώ να βρεθώ στο Κατάρ για το πρώτο τεστ!”

 

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ήταν σαν επίσημο τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

Μια “παραγωγική” ημέρα για τον Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα