• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια “παραγωγική” ημέρα για τον Mir
Νέα 25/02/2021 - 17:02

Χαρούμενος ήταν ο Joan Mir με την παρουσία του στις πρόσφατες ιδιωτικές δοκιμές που έλαβαν χώρα στην Καταλανική πίστα του Montmelo.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής - που λόγω κανονισμών δεν μπορούσε να οδηγήσει την MotoGP μοτοσυκλέτα και είχε στη διάθεσή του μια GSXR1000 - είχε την ευκαιρία να κάνει πολλούς γύρους, να δοκιμάσει πολλά πράγματα και έφυγε από την πίστα  ικανοποιημένος, χαρακτηρίζοντάς ως παραγωγικό το τεστ εκεί.

 

«Ένιωθα καταπληκτικά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Είμαι χαρούμενος διότι κατάφερα να κάνω πολλούς γύρους σήμερα και να δοκιμάσω τη νέα στροφή. Ήταν σημαντικό να καταλάβουμε πως πρέπει να οδηγήσουμε εκεί και να βρούμε τη σωστή γραμμή, για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς όταν επιστρέψουμε εδώ στο μέλλον με τη μοτοσυκλέτα του MotoGP. Ήταν μία παραγωγική ημέρα σίγουρα και είμαι έτοιμος για το Κατάρ».

 

«Η προετοιμασία μου συνεχίζεται όπως και στο παρελθόν, προπονούμενος σκληρά και προσπαθώντας να μείνω υγιής, δουλεύοντας κάθε μέρα πάνω σε αυτό που έχω προγραμματίσει. Στόχος είναι να γίνω καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος αναβάτης. Είμαι πολύ χαρούμενος για την προετοιμασία που κάνουμε αυτό το χειμώνα».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Ένα βήμα πιο κοντά στο Κατάρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι bookies δεν πιστεύουν στον Valentino Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα