• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι bookies δεν πιστεύουν στον Valentino Rossi!
Νέα 25/02/2021 - 16:52

Σε λιγότερο από ένα μήνα η νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών θα ξεκινήσει στην πίστα του Κατάρ. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι εποφθαλμιούν τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι ο Joan Mir. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να πάρουν το σκήπτρο από τον Ισπανό είναι σίγουρα ο Marc Marquez (που δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα επιστρέψει), αλλά και ο ομόσταυλός του, ο Alex Rins.

Άλλοι πιθανοί διεκδικητές του φετινού τίτλου είναι ο Maverick Vinales, ο Fabio Quartararo, ο Pol Espargaro, ο Franco Morbidelli, ο Jack Miller και ενδεχομένως ο Pecco Bagnaia. Το όνομα του Valentino Rossi απουσιάζει από τους παραπάνω με τον Ιταλό, ωστόσο, να είναι έτοιμος να παλέψει για την έκπληξη στην 26η σεζόν του και σε ηλικία 42 ετών πια. Πάντως οι εταιρίες στοιχημάτων στην Ιταλία δεν φαίνεται να πιστεύουν στον Valentino, παρά το ότι θα πάει σε μία επιτυχημένη ομάδα όπως είναι αυτή της Petronas. Σύμφωνα με τους ειδικούς στο στοίχημα λοιπόν, το να καταφέρει να πάρει έστω και μία νίκη φέτος ο Valentino Rossi έχει απόδοση στα 2,75.

Από την άλλη, μία σεζόν χωρίς νίκες δίνει απόδοση μόνο 1,40. Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που ο Valentino ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ήταν στο Assen της Ολλανδίας το 2017. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό θα λειτουργήσει ως ένα ακόμα κίνητρο για τον Valentino ώστε να αποδείξει ότι δεν ήρθε ακόμα η ώρα να κρεμάσει την αγωνιστική του φόρμα!

 

Επόμενο άρθρο »

Μια “παραγωγική” ημέρα για τον Mir

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Η επιτυχημένη σεζόν;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα