• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Η επιτυχημένη σεζόν;
Να πάρεις τον Τίτλο του Πρωταθλητή!
Νέα 25/02/2021 - 15:28

Για τον Miguel Oliveira δεν χωρά καμία αμφιβολία ποια θεωρείται ως καλή σεζόν στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο Πορτογάλος έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ φέτος, έχοντας καταφέρει να πάρει δύο νίκες την περασμένη σεζόν. Δύο νίκες δεν είναι αρκετές για να παλέψεις για Τίτλο, ωστόσο ο Πορτογάλος τερμάτισε μόλις 46β μακριά από τον Joan Mir και είχε δύο εγκαταλείψεις που δεν προήλθαν από δικά του λάθη.

 

Χωρίς αυτά θα μπορούσε να είναι πολύ πιο κοντά στον μετέπειτα Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή! «Νομίζω ότι επιτυχία για εμάς είναι ο Τίτλος», λέει η Oliveira. «Σίγουρα είναι πολύ φιλόδοξος στόχος, επειδή πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά έχοντας τα εργαλεία και έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους και αποφασιστικότητα, σημαίνει ότι είμαστε ικανοί να επιτύχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Για να γίνεις Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρέπει να ρυθμίσεις πολλές λεπτομέρειες  ταυτόχρονα και για αυτό θα κινούμαστε ανάλογα με το πώς πηγαίνει η σεζόν και τι συμβαίνει».

 

«Επομένως κάποιες φορές η τέταρτη θέση θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και άλλες  μια δεύτερη θέση μπορεί να μην ικανοποιεί τις προσδοκίες μας, αλλά έτσι πρέπει να δουλεύουμε, ως βάση εκκίνησης. Σίγουρα το να είσαι καλύτερος από το 2020 είναι ήδη μια καλή αρχή».

 

Σχετικά με την εξέλιξη της RC16 κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του στην κορυφαία κατηγορία, ο Oliveira εξήγησε: «Θα έλεγα ότι η μοτοσυκλέτα του ’19 εξακολουθούσε ναείναι δύσκολη στην οδήγηση. Έπρεπε να πιέζεις και να παλεύεις στις στροφές και ήταν πολύ άγρια στις αντιδράσεις της! Το σοκ ήταν μεγάλο όταν την οδήγησα πρώτη φορά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 και στις δοκιμές που κάναμε, γινόταν όλο και πιο ομαλή και η πληροφόρηση που δίναμε ήταν καλή. Άμεσα μπορούσε να δει κανείς ότι η μοτοσυκλέτα ήταν έτοιμη για καλά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Οι bookies δεν πιστεύουν στον Valentino Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP-Moto2-Moto3 στο Montmelo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα