• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Ένιωσα και πάλι το αγωνιστικό πνεύμα!
Νέα 25/02/2021 - 17:04

Η παρουσία πολλών αναβατών στην καταλανική πίστα της Βαρκελώνης, την Τετάρτη που μας πέρασε, έδωσε την ευκαιρία στον Pol Espargaro να νιώσει κάτι από το αγωνιστικό πνεύμα που τόσο πολύ του είχε λείψει το προηγούμενο διάστημα. O Ισπανός, λόγω κανονισμών, δεν μπορούσε να είχε στη διάθεσή του την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda, με την οποία θα αγωνίζεται φέτος στο MotoGP. Παρ’ όλα αυτά, ήταν μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο να ξεμουδιάσει πάνω σε μια Honda CBR1000RR-R και να συνεχίσει την προετοιμασία του για την έναρξη της νέας σεζόν.

 

“Ήταν ωραία που είδα αντιπάλους από την Moto2 και την Moto3 και δώσαμε μάχες με το χρονόμετρο. Ήταν ωραία που ένιωσα και πάλι αυτό το αγωνιστικό πνεύμα λίγο πριν το Κατάρ! Ο χειμώνας είναι μεγάλος αλλά ιδιαίτερα ο φετινός χειμώνας ήταν πολύ μεγάλος και ανυπομονούσα για αυτή τη στιγμή. Τώρα αυτό που θέλω είναι να ανέβω στη μοτοσυκλέτα μου και να δω τι μπορώ να πετύχω”. 

 

“Έχω την ευκαιρία να φοράω αυτά τα χρώματα και για μένα αυτό είναι μία μεγάλη ευθύνη. Παράλληλα όμως είναι και ένα ορόσημο στην καριέρα μου το οποίο ονειρευόμουν πολύ το προηγούμενο διάστημα. Νιώθω ότι ήρθε η ώρα μου και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω φέτος. Το χειμώνα δούλεψα πάρα πολύ στο χώμα και κυρίως στο motocross. Πότε στην καριέρα μου δεν έχω οδηγήσει τόσο πολύ motocross! Κάθε χρονιά προσπαθώ και βάζω κάτι διαφορετικό στην προπόνηση μου για να γίνω καλύτερος αναβάτης και νομίζω ότι φέτος ήταν η ώρα που έπρεπε να πιέσω και να προπονηθώ πολύ στο motocross”. 

Επόμενο άρθρο »

Τα αδέλφια Κορρέ στους Αγώνες του Κατάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ένα βήμα πιο κοντά στο Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα