• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ίδια τα χρώματα της Pramac για το 2021
Νέα 26/02/2021 - 10:44

Oι αναβάτες της Pramac Ducati μας αποκάλυψαν χτες τα χρώματα της ομάδας για το 2021. Το δίδυμο της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν είναι ο Johann Zarco και ο νεοφερμένος στην κατηγορία Jorge Martin. Τα χρώματα της ομάδας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν έχουν αλλάξει για το 2021.  Οι περσινοί αναβάτες της ομάδας, ο Jack Miller και ο Pecco Bagnaia  πήγαν από την Pramac στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ενώ το ιταλικό εργοστάσιο προώθησέ τους Zarco από την Avintia και τον Martin από την Μoto2 στην Pramac.

 

Ο Zarco έγραψε ιστορία πέρυσι για την Avintia, καταφέρνοντας με μία μοτοσυκλέτα  του 2019 να πάρει την πρώτη pole position για την ομάδα και το πρώτο βάθρο, ενώ ο Martin κέρδισε δύο Αγώνες στην κατηγορία της Moto2 και ήταν ένας από τους διεκδικητές του τίτλου. Ωστόσο οι ελπίδες του χάθηκαν όταν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και έχασε δύο Αγώνες. Φέτος η Avintia θα έχει και πάλι μοτοσυκλέτες του 2019, ενώ η ομάδα της Pramac θα έχει εργοστασιακές Ducati ίδιες με αυτές που θα έχουν οι οδηγοί στην εργοστασιακή ομάδα. 

 

Βέβαια όπως έγινε γνωστό στην χθεσινή παρουσίαση της Pramac, ο Zarco ενδεχομένως μέσα στη χρονιά να πάρει τις σχετικές αναβαθμίσεις πιο γρήγορα σε σχέση με τον Jorge Martin. "Αυτή είναι η δεύτερη μου σεζόν με την Ducati και θέλω να τους ευχαριστήσω επειδή μαζί τους έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο", σχολίασε ο Zarco. "Θα ήταν πάρα πολύ ωραία εάν το 2021 ήμουν ανταγωνιστικός και κατάφερα να πάρω βάθρο ή ακόμα και νίκη".

 

 Από την πλευρά του ο Jorge Martin, ένας από τους τρεις νεοφερμένους με μοτοσυκλέτα της Ducati, φέτος έχει ως στόχο του τον τίτλο του Rookie της χρονιάς: "Τα πάντα στο MotoGP είναι καινούργια για μένα και είναι σαν να ξεκινάω από το μηδέν", σχολίασε ο Ισπανός. "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι με την ομάδα της Ducati και της Pramac και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Πραγματικά θέλω πάρα πολύ να οδηγήσω τη νέα μου μοτοσυκλέτα".

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Νοιώθει προδομένος ο Dr. Costa!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα αδέλφια Κορρέ στους Αγώνες του Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα