• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Νοιώθει προδομένος ο Dr. Costa!
Από τον Marc Marquez!
Νέα 26/02/2021 - 11:33

Για μία ακόμη φορά ο Carlo Pernat μίλησε με το gpone.com για διάφορα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν στο MotoGP, ξεκινώντας αναφερόμενος στις δυσκολίες της έναρξης και της φετινής σεζόν, αλλά και στην περίπτωση του Marc Marquez και του πρώην, πλέον, γιατρού του, του Claudio Costa.

 

«Ο Claudio είχε μαλώσει με τον Valentino και σταμάτησαν τη συνεργασία τους κι έτσι “ερωτεύτηκε” τον Marc. Τον πίστευε, έγραψε ακόμα και βιβλίο γι’ αυτόν. Θεωρούσε πως είναι ο γιατρός του, αλλά μετά το ατύχημα όλα άλλαξαν. Τον καταλαβαίνω, διότι ένοιωσε προδομένος, ωστόσο δεν χωρά αμφιβολία πως ο Marc είναι αυτός που αποφασίζει».

 

Να σημειώσουμε ότι σε δηλώσεις του σε Ιταλικά ΜΜΕ, ο Dr. Claudio Costa ξεκαθάρισε πως ένοιωσε πικραμένος που δεν τον συμβουλεύτηκε ο Marc μετά το ατύχημά του στην Jerez, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά τον Ισπανό ως αγνώμονα!

 

Μετά μίλησε για την «αβεβαιότητα» που υπάρχει σε όλο το paddock και εξηγεί: «Έχω ένα περίεργο συναίσθημα… κανείς δεν λέει θα κερδίσω… κανένας από τους οδηγούς! Υπάρχει αβεβαιότητα. Η Ducati απέτυχε πέρυσι, η Yamaha κέρδισε πολλούς αγώνες αλλά είχε προβλήματα, η Honda δεν έκανε καλή χρονιά. Μόνο η Suzuki έχει μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα, αλλά έχασε τον Brivio. Αβεβαιότητα παντού!»

 

Δεν αναφέρθηκε στην ΚΤΜ που έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι και εξηγεί: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει τον Τίτλο γιατί δεν έχει αναβάτες ικανούς να πετύχουν κάτι τέτοιο. Ο Oliveira δεν είναι έτοιμος, ούτε ο Binder. Ελπίζουμε για τον Petrucci, αλλά το ερωτηματικό για το πώς θα προσαρμοστεί στη μοτοσυκλέτα είναι μεγάλο».

Επόμενο άρθρο »

Αναγεννημένος ο Johann Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Ίδια τα χρώματα της Pramac για το 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα