• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναγεννημένος ο Johann Zarco!
Νέα 26/02/2021 - 12:25

O Johann Zarco, όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή παρουσίαση της ομάδας της Pramac Ducati για το 2021, θα έχει την ευκαιρία να πάρει τις νέες αναβαθμίσεις του εργοστασίου πιο νωρίς σε σχέση με τον ομόσταυλό του, τον Jorge Martin. Ο Zarco αυτό που θέλει φέτος είναι να προσθέσει κι άλλα βάθρα στα 7 που έχει καταφέρει να πάρει στην καριέρα του και να πάρει την σκυτάλη από τον Jack Miller, κυνηγώντας την πρώτη στην ιστορία νίκη της Pramac με μοτοσυκλέτα της Ducati.

 

" Αυτή είναι η δεύτερή μου σεζόν με την Ducati και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί μαζί τους κατάφερα το 2020 να φτάσω σε ένα πολύ καλό επίπεδο ", είπε ο Zarco. " Θα ήταν καταπληκτικά αν κατάφερνα φέτος να είμαι και πάλι ανταγωνιστικός για να ανέβω στο βάθρο ή ακόμα και να κερδίσω κάποιον Αγώνα. Πέρυσι είχαμε πολλούς διαφορετικούς νικητές και αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι φέτος θα είναι η σειρά μου. Πέρυσι χρειάστηκε να μάθω πάρα πολλά πράγματα σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και φέτος νομίζω ότι μπορώ να το εκμεταλλευτώ αυτό ".

 

Ο Γάλλος αναβάτης, ο οποίος πήγε στην Ducati πέρυσι έχοντας φύγει αιφνιδιαστικά από την εργοστασιακή ομάδα της KTM, ενώ έκανε και κάποιες λίγες συμμετοχές με μοτοσυκλέτες τις Honda το 2019, πρόσθεσε: " Αν σκεφτεί κανείς τα τελευταία χρόνια, αυτή πιστεύω είναι η ευκαιρία μου να αναγεννηθώ.  Έχω επιστρέψει για τα καλά και θέλω να διατηρηθώσε αυτό το επίπεδο και να καταφέρω να πετύχω κάτι καλό με την νέα μου ομάδα ".

Επόμενο άρθρο »

«Χτίζοντας» πάνω στον Τίτλο του Rookie της χρονιάς!

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Νοιώθει προδομένος ο Dr. Costa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα