• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αύριο και μέσω Live Streaming το τελευταίο Αντίο στον Fausto
Νέα 26/02/2021 - 15:27

Στην Imola, τη γενέτειρά του, θα γίνει αύριο, Σάββατο, η κηδεία του Fausto Gresini, του Ιταλού μάνατζερ που πάλεψε γενναία με τον Covid-19 τους τελευταίους δύο μήνες.

 
Η μάχη αποδείχτηκε άνιση και ο Fausto έχασε τη ζωή του στις 23 Φεβρουαρίου, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και γενικότερα στον κόσμο και το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
Λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, η κηδεία του Ιταλού θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο αποφασίστηκε να μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.
 

“Το τελευταίο αντίο στον Fausto Gresini θα λάβει χώρα αύριο στην Imola, σε κλειστό κύκλο", γράφει το σχετικό Δελτίο Τύπου. 

"Ο Fausto πέθανε στις 23 Φεβρουαρίου σε ηλικία 60 ετών. Δυστυχώς δεν θα είναι η τελετή που θα θέλαμε και θα ευχόμασταν για τον αγαπημένο μας Fausto, με δεδομένο ότι υπάρχουν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας. Σαν Gresino Racing όμως – και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας – αποφασίσαμε να μεταδοθεί μέσω live streaming η τελετή. Έτσι όλοι θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σ’ αυτό το τελευταίο αντίο”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελετή, που θα ξεκινήσει στις 10:00 ώρα Ιταλίας, από την επίσημη σελίδα της Gresini Racing στο Facebook ΕΔΩ.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Πλημμύρες στην Mandalika

« Προηγούμενο άρθρο

«Χτίζοντας» πάνω στον Τίτλο του Rookie της χρονιάς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα