• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Πλημμύρες στην Mandalika
Συνεχίζονται όμως οι εργασίες στην πίστα
Νέα 26/02/2021 - 16:29

Οι εργασίες συνεχίζονται για την κατασκευή της πίστας στην Ινδονησία, στην περιοχή της Mandalika. “Είμαστε εντός προγράμματος”, λέει ο Managing Director της Mandalika, Bram Subiandoro. “Έχουμε φτάσει στο 58% της δουλειάς και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε πολύ στενά την πρόοδο του όλου έργου. Η δουλειά πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και εντός προγράμματος. Τέλος, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πάρουμε και την ομολογκασιον από την Παγκόσμια Ομοσπονδία”.

 

Το σημαντικό στη συγκεκριμένη πίστα είναι να γίνει ένα αποτελεσματικό σύστημα απορροής των υδάτων, καθώς στη γενικότερη περιοχή της Mandalika δεν είναι άγνωστο το φαινόμενο των δυνατών βροχών που δημιουργούν πλημμύρες. Αυτό άλλωστε συνέβη τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Τα θετικά νέα είναι ότι μετά τις πλημμύρες τα σημεία της πίστας που είχαν πολύ νερό, καθάρισαν πάρα πολύ γρήγορα χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα που έχει εφαρμοστεί. “Το σύστημα απορροής μας, δούλεψε άψογα”, λέει ο Subiandoro.

 

Τώρα στην πίστα δουλεύουν στην άσφαλτο αλλά και στα σημεία διαφυγής, σε τοίχους, αλλά και στο να φυτέψουν γρασίδι και να ασφαλτοστρώσουν κάποια άλλα σημεία της, Ένα από τα πιο σημαντικά έργα είναι η δημιουργία ενός τσιμεντένιου τείχους που θα προστατεύει τους θεατές, κάτι το οποίο είχε αναλάβει μία Ελβετική εταιρεία. “Ελπίζουμε ότι ο Αγώνας στην Ινδονησία θα γίνει φέτος και είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη που έχουμε από την κυβέρνηση και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό να προετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε το MotoGP του 2021”.

Επόμενο άρθρο »

Άρχισε η προπόνηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Αύριο και μέσω Live Streaming το τελευταίο Αντίο στον Fausto

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα