• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ciao Fausto!
Το στερνό αντίο στον Fausto Gresini
Νέα 28/02/2021 - 12:25

Σε μια τελετή που έγινε σε ένα ειδικό χώρο, ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Fausto Gresini, που έφυγε νικημένος από τη σύγχρονη μάστιγα του κοροναϊού.

Ο Loris Carirossi που ήταν ομόσταυλός του και φίλος συγκίνησε με αυτά που είπε με μια τρεμάμενη φωνή και με λυγμούς από τη δική του συγκίνηση: “Ο Fausto σήμαινε πολλά για μένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι έναν σπουδαίος φίλος και θα είναι για όλη μου τη ζωή. Περάσαμε φοβερές στιγμές μαζί. Οφείλω το πρώτο μου Πρωτάθλημα και στον Fausto. Ήμασταν ομόσταυλοι τότε και έκτοτε η φιλία μας έγινε ακόμη πιο δυνατή. Ήταν ένας ηφαιστειώδης τύπος, δεν σταματούσε ποτέ, πάντα χαμογελούσε. Το να σκεφτώ ότι δεν θα μπορώ πια να τον αγκαλιάσω, να κάνουμε πλάκα μαζί, με καταστρέφει. Αλλά θέλω να τον θυμάμαι όπως ήταν, σαν ένα σπουδαίο φίλο. Ένα άτομο που πάντα ήταν εκεί όταν τον χρειαζόσουν. Και σας το λέω σίγουρα, δεν είναι εύκολο να βρεις σημαντικούς ανθρώπους και μεγάλους φίλους στο μονοπάτι της ζωής σου.”

Ένας φίλος της οικογένειας διάβασε ένα γράμμα που έγραψε η γυναίκα του Νadia: “Αντίο αγάπη μου. Έζησες τους τελευταίους μήνες στην κόλαση, αλλά ποτέ δεν τα παράτησες και πολέμησες με όλες σου τις δυνάμεις για να έρθεις στο σπίτι, σε μας, για΄τι μας είπες ότι είμασταν η δύναμή σου. Η μεγάλη σου δύναμη, η μεγάλη σου αγάπη θα μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή. Έδωσες τόσα πολλά σε αυτόν τον κόσμο και πάνω από όλα μας έμαθες σε μένα και τα φανταστικά παιδιά μας, τόσα πολλά. Σε αγαπάμε και θα σε αγαπάμε για πάντα. Τίποτε δεν θα είναι ΄διδιο χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσουμε να μην σε απογοητεύσουμε. Θα μείνουμε στην πίστα για να δείξουμε στον κόσμο ποια είναι η Gresini Racing”. 

 

O Lorenzo, ο μεγαλύτερος γιός του είπε: “Πραγματικά θέλω να πω αντίο στον πατέρα μου. Αντίο μπαμπάκα. Πάντα θα είσαι ο μεγαλύτερος θησαυρός μας. Είναι αδύνατο να περιγράψω με λέξεις την ουσία της υπόστασης που πάντα ήσουν. Ένας πραγματικός άνδρας με ...βάρος που πάντα είχε μαι λύση για κάθε πρόβλημα. Είσαι η κινητήρια δύναμη της οικογένειάς μας, που τόσο περίμενε να σε αγκαλιάσει και να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη μαζί σου. Μου λείπεις κάθε στιγμή που σε σκέφτομαι. Καλό ταξίδι μπαμπάκα”.

O Fausto Gresini και η καλή του ψυχή είναι κάτι που θα λείπει έντονα από το paddock του MotoGP!

#CiaoFausto

Επόμενο άρθρο »

Πρώτες Φωτο: Rossi και Morbidelli στην Petronas!

« Προηγούμενο άρθρο

Άρχισε η προπόνηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα