• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: Κάθε συμβουλή είναι σημαντική!
Νέα 01/03/2021 - 14:19

Ο δεύτερος στη βαθμολογία της Moto2 την περσινή χρονιά, Luca Marini, θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία με τα χρώματα της SKY VR46 στο επίσημο τεστ του Κατάρ που θα λάβει χώρα στις αρχές Μαρτίου. Στο Κατάρ ο Marini για πρώτη φορά θα οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα της Ducati, αν και ο Ιταλός πρόσφατα οδήγησε σε ιδιωτικές δοκιμές στην Jerez μία Panigale V4S μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες της Ducati, τον Bastianini, τον Martin, τον Zarco, τον Miller και τον Pecco Bagnaia.

 

Μιλώντας για τις δοκιμές στην Ισπανική πίστα, ο Marini είπε: " Ήταν μία πάρα πολύ καλή ημέρα καθώς δοκίμασα για πρώτη φορά την Panigale. Πίστευα ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αλλά στο τέλος βρήκα μία καλή μοτοσυκλέτα με απίστευτη δύναμη και πάρα πολύ καλά ηλεκτρονικά. Μου άρεσε πολύ.  Ήταν μία ωραία ημέρα για όλους τους οδηγούς της Ducati. Η ατμόσφαιρα ήταν καλή και ανταγωνιστική ενώ όλοι πιέζαμε τον εαυτό μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Ήταν αρκετά διασκεδαστικά ".

 

Ο Luca Marini θα είναι πλέον ένας από τους πιο υψηλούς αναβάτες στη μεγάλη κατηγορία και τον ρώτησαν πώς αυτό θα επηρεάσει την οδήγηση του στη νέα του μοτοσυκλέτα. " Έχω ήδη ανέβει στην μοτοσυκλέτα μου και έχουμε πάρει κάποιες μετρήσεις για να είμαι όσο το δυνατόν πιο άνετος στη σέλα της, ώστε να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Φυσικά η Ducati είχε στο παρελθόν πολλούς διαφορετικούς σε ό,τι αφορά στο σωματότυπο αναβάτες, για παράδειγμα τον Petrucci και τον Dovizioso, που ήταν πολύ διαφορετικοί στο ύψος και είχαν δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Ο καθένας προσπαθεί να φέρει τη μοτοσυκλέτα  στα μέτρα του, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα πάνω της και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ".

 

Ο 23χρονος αναβάτης έχει ήδη δεχτεί κάποιες πρώτες συμβουλές από τον Bagnaia, ο οποίος του είπε να μην τα δώσει όλα από την αρχή στο τεστ του Κατάρ στις αρχές του επόμενου μήνα. " Νομίζω ότι τώρα κάθε συμβουλή για μένα είναι πολύ σημαντική. Προσπαθώ να καταλάβω όσα περισσότερα γίνεται και είναι σημαντικό να λαμβάνω την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση από τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε σχέση με εμένα στο MotoGP. Έχω μιλήσει πολύ με τους μηχανικούς μου και την ομάδα μου γενικότερα, προσπαθώντας να οργανώσω τη δουλειά μου για το επικείμενο τεστ. Δεν υπάρχει λόγος να κυνηγήσω τον χρόνο από την αρχή καθώς το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο είναι αυτό που μέτρα ".

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Ο Rossi στα χρώματα της Petronas Yamaha Racing!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτες Φωτο: Rossi και Morbidelli στην Petronas!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα