• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Δύναμή μας ο Ramon!
Νέα 04/03/2021 - 13:06

Μετά την εξαιρετική περσινή του χρόνια, ο Franco Morbidelli είναι για αρκετούς ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο στο Πρωτάθλημα Οδηγών του 2021. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο Ιταλός θα είναι ο μόνος από τους οδηγούς της Yamaha που δεν θα έχει την τελευταία εξέλιξη της M1, δεν θα έχει δηλαδή εργοστασιακή μοτοσυκλέτα όπως ο Vinales, ο Quartararo και ο Valentino Rossi.

 

Σε συνέντευξή του, ο Franky είπε: «Η δύναμή μας είναι ο Ramon (σ.σ. εννοεί τον αρχιμηχανικό του, τον Forcada) ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την Yamaha. Το ότι δουλέψαμε για έναν παραπάνω χρόνο στην ίδια μοτοσυκλέτα πραγματικά τον βοήθησε πολύ στο να ρυθμίσει τις πολύ πολύ μικρές λεπτομέρειες και αυτή ήταν η δύναμή μας. Ξέραμε το πακέτο πάρα πολύ καλά. ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ποτέ να το κάνουμε και πως να βελτιωθούμε πολύ γρήγορα. Έτσι φέτος θα ξεκινήσουμε τη χρονιά έχοντας πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Περίμενα ότι θα τα πήγαινα καλά πέρυσι γιατί ένιωθα καλά και ήμουν σε καταπληκτική κατάσταση. Ήξερα ότι κάτι καλό ερχόταν. Το περίμενα αλλά δεν περίμενα να βελτιωθώ τόσο πολύ».

 

Για τον νέο του ομόσταυλο, τον Valentino Rossi είπε: «Ο Valentino είναι ένας καταπληκτικός οδηγός, ένας θρύλος, αλλά και ένας δύσκολος αντίπαλος. Πάνω από όλα όμως είναι ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος. Θα το διασκεδάσουμε στο γκαράζ. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τον Fabio, αλλά νομίζω ότι θα κάνουμε μία καλή χρονιά. Ελπίζω ότι θα είναι καλή χρονιά και για τους δυο μας. Δεν θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα από ό,τι ήταν με το Fabio… απλά διαφορετικά».

Επόμενο άρθρο »

Εξηγήσεις ζητά η Petronas για την περίπτωση του Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Pramac: Ήρθε η ώρα για την 1η μας νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα