• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμφωνία Dorna-Ουγγαρίας για GP στη χώρα από το 2023 και μετά!
Σε ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονη πίστα στο Debrecen
Νέα 05/03/2021 - 14:45

Ο CEO της Dorna, ο Carmelo Ezpeleta, συναντήθηκε πρόσφατα με ανθρώπους της νέας πίστας στην Ουγγαρία αλλά και με την κυβέρνηση της χώρας, ανακοινώνοντας στη συνέχεια την επιστροφή της Ουγγαρίας στο Ημερολόγιο Αγώνων του MotoGP! Η τελευταία φορά που έγινε Grand Prix στη χώρα ήταν το 1992 στο Hungaroring. Τώρα υπάρχουν πλάνα κατασκευής πίστας στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας, το Debrecen. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονιά.

Μιλώντας για την συμφωνία επιστροφής της Ουγγαρίας στο Ημερολόγιο Αγώνων από το 2023 και μετά, ο Ezpeleta δήλωσε: «Επιτέλους είναι κάτι που γίνεται πραγματικότητα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί στην Ουγγαρία υπάρχει μεγάλο πάθος για το άθλημα. Ο Gabro (σ.σ. Talmacsi που ήταν επίσης παρών στις διαπραγματεύσεις) ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής και με αυτό το project πολλά ακόμα παιδιά από τη χώρα θα ξεκινήσουν να έρχονται στα κύπελλα που διοργανώνουμε. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πολύ καλό. Η Παγκόσμια ομοσπονδία παρακολουθεί τις εργασίες για να πάρει την έγκριση η πίστα και νομίζω ότι αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες του κόσμου!»

Ο Talmacsi ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2007 στα 125cc και σχολίασε για την είδηση της επιστροφής της Ουγγαρίας στο Hμερολόγιο του MotoGP: «Είναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα και είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Είχα εκπροσωπήσει την πατρίδα μου ως αναβάτης στο MotoGP για 10 χρόνια και τώρα θα το κάνω από διαφορετική θέση. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του project. Λατρεύω τις μοτοσυκλέτες, λατρεύω τους Αγώνες και πάντα παρακολουθώ το άθλημα, ακόμα κι αν δεν είμαι παρών. Η κατασκευή της πίστας στο Debrecen  θα επιτρέψει και σε θεατές από άλλες χώρες, όπως τη Σλοβακία ή τη Ρουμανία να έρχονται για να παρακολουθούν Αγώνες. Θα αναβαθμίσει την περιοχή».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Οι τελικοί χρόνοι της 1ης ημέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Aurin: Ο Pol δεν είναι rookie!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα