• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test: Οι τελικοί χρόνοι της 1ης ημέρας
Πρώτος με διαφορά ο Stefan Bradl
Νέα 05/03/2021 - 20:36

Σήμερα στην πίστα του Qatar βρίσκονται μόνο οι δοκιμαστές και οι rookies της μεγάλης κατηγορίας. Μαζί τους και οι οδηγοί της Aprilia που είναι και το μοναδικό εργοστάσιο που απολαμβάνει προνόμια από φέτος.

 
Στην πίστα, παρά τα προβλήματα που συνάντησε λόγω μιας ασάφειας σε τεστ Covid-19, βρίσκεται και ο Enea Bastianini.Στο Qatar επικρατούν δυνατοί άνεμοι και γι' αυτό λίγοι ήταν αυτοί που βγήκαν στην πίστα από τις πρώτες ώρες.
 
Το πρώτο επίσημο τεστ για όλους τους αναβάτες της κατηγορίας θα ξεκινήσει αύριο στις 13:00 ώρα Ελλάδας.
 
Στους τελικούς χρόνους της ημέρας, ο Stefan Bradl πήρε την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Γερμανός έκανε χρόνο στο 1:55,614 ολοκληρώνοντας συνολικά 60 γύρους, τους περισσότερους από κάθε άλλον στην πίστα. Πίσω του ήταν οι δυο από τους τρεις δοκιμαστές της Yamaha, με διαφορές όμως πάνω από 1'' από τον Bradl.
 
Την έκπληξη έκανε με τον τελευταίο του γύρο ο Enea Bastianini, καθώς πήρε την πρώτη θέση από τους νεοφερμένους, με το χρονόμετρο του Ιταλού να σταματά στο 1:58.051 και να είναι 5χιλ πιο γρήγορος από τον Michele Pirro που έβαλε την Ducati του στην 5η θέση.Έκτος ήταν ο τρίτος δοκιμαστής της Yamaha, με τον Savadori να ακολουθεί. Ο Ιταλός της Aprilia έκανε κι αυτός πολύ καλή παρουσία, με χρόνο 1:58,273.
 
Ο Luca Marini σημείωσε τον 8ο καλύτερο χρόνο μένοντας μπροστά από τον δοκιμαστή της Suzuki, τον Sylvain Guintoli. Στη 10η θέση υποχώρησε στο τέλος ο Jorge Martin, που έκλεβε την παράσταση στους νεοφερμένους το προηγούμενο διάστημα. Ο Dani Pedrosa ήταν 11ος και ο Takuya Tsuda της Suzuki έμεινε στην τελευταία θέση. Ο Aleix Espargaro δεν βγήκε καθόλου στην πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Τα νέα χρώματα της Suzuki για το 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Συμφωνία Dorna-Ουγγαρίας για GP στη χώρα από το 2023 και μετά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα