• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα χρώματα της Suzuki για το 2021
Παρουσιάστηκαν στο Κατάρ πριν λίγο!
Νέα 06/03/2021 - 12:21

Η Suzuki Motor Corporation παρουσίασε επίσημα τα χρώματα της ομάδας για το 2021 FIM MotoGP™ World Championship, στην πίστα του Κατάρ.  

Από το 2019 οι οδηγοί της ομάδας είναι οι Joan Mir και Alex Rins, που έχουν πια αρκετή ε πειρία με την Suzuki Ecstar GSX-RR, με επιστέγασμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα που πήρε ο Mir πέρυσι.  

 

Η ομάδα Team Suzuki Ecstar φέτος πάνω στις GSX-RR θα έχει και τα λογότυπα της Monster Energy! Ο στόχος είναι να χτίσουν πάνω στις περσινές επιτυχίες που εκτός από τον Τίτλο στους οδηγούς, περιλάμβανε και τον Τίτλο στις ομάδες με την Team Suzuki Ecstar.

 

Το 2021 είναι η 7η χρονιά επιστροφής της Suzuki στο MotoGP™ και φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει 19 Αγώνες σε 13 χώρες, με την προσθήκη του KymiRing στην Φινλανδία. 

 

Ο Shinichi Sahara - Project Leader & Team Director, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir και ο Alex Rins μίλησαν στην απρουσίαση με αισιοδοξία για τη χρονιά που ουσιαστικά ξεκινά σήμερα με τις δοκιμές όλων των οδηγών στην πίστα του Κατάρ. 

Η έντονη παρουσία της Monster πάνω στις μοτοσυκλέτες, αλλά και στις φόρμες και τα κράνη των οδηγών, είναι μια σημαντική ένεση αυτοπεποίθησης, αλλά και οικονομική!

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Η Aprilia και ο Aleix Espargaro στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test: Οι τελικοί χρόνοι της 1ης ημέρας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα