• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Έκανα 6 «τρελούς» γύρους στο τέλος!
Νέα 08/03/2021 - 14:27

Ο Maverick Vinales ήταν χαρούμενος με την τελική του θέση μετά από τις δύο ημέρες δοκιμών στο Qatar και αυτό αντικατοπτρίστηκε στις δηλώσεις του. «Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το τεστ» είπε ο Ισπανός. «Η Yamaha δούλεψε πάρα πολύ καλά το χειμώνα. Σήμερα έριξα το βάρος μου κυρίως στην οδήγηση και στη μοτοσυκλέτα. Έκανα έξι γύρους με τρελούς χρόνους στο τέλος της ημέρας και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό!»

Τι ήταν αυτό που τον εξέπληξε; «Ότι ήμουν γρήγορος στον ένα γύρο όπως και στην ταχύτητα. Γενικότερα δεν είμαι τόσο καλός στην αρχή του Αγώνα και πρέπει να δουλέψω σε αυτό. Να δουλέψω με το ντεπόζιτο γεμάτο. Σήμερα ήμουν πιο ομαλός στην οδήγηση, χωρίς να πιέζω πολύ τη μοτοσικλέτα και με μοναδική διάθεση να βελτιωθώ. Είδα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας, ειδικά όταν η πρόσφυση πέφτει».

Τα μεγάλα προβλήματα για τους μπλε ερχόντουσαν όταν στις πίστες υπήρχε μικρότερη πρόσφυση. Προφανώς στην ομάδα δουλεύουν και προς αυτήν την κατεύθυνση. «Ναι οπωσδήποτε, θέλω να λύσω αυτά τα προβλήματα με τη χαμηλή πρόσφυση στις επόμενες τρεις ημέρες δοκίμων. Δεν είναι εύκολο να πω αν ήδη τα έχουμε καταφέρει, διότι αυτές τις μέρες δεν είχαμε Αγώνα της Moto2 πριν από εμάς κι έτσι δεν είχαμε τις συνθήκες που θα έχουμε στον Αγώνα. Νομίζω όμως ότι χρειάζομαι περισσότερους γύρους για να είμαι σε θέση να πω τι δουλεύει και τι όχι».

Χθες ο Ισπανός είχε και μία πτώση για την οποία είπε: «Ήμουν με τα μαλακά ελαστικά μπροστά και πίσω. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω το μπροστινό και να βάλω ένα μεσαίο. Καθώς έβγαινα έπεσα. Ίσως έκανε ακόμα αρκετό κρύο και το ελαστικό δεν είχε ζεσταθεί».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Ο νέος κινητήρας δίνει υψηλότερη τελική!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ο ρόλος του εργοστασιακού με τρόμαξε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα