• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar2 Test Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 15:00
Νέα 10/03/2021 - 15:05

Μετά το πρώτο τεστ στις 05 Μαρτίου (δοκιμαστές/rookies) και το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς στις 06-07 του μήνα, οι δοκιμές στην Losail και στο Qatar συνεχίζονται σήμερα. Οι αναβάτες και οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είχαν δύο ημέρες να ξεκουραστούν, προτού επιστρέψουν στην πίστα έχοντας μελετήσει παράλληλα και τις τηλεμετρίες από το πρώτο τεστ.

Οι κανονικές συμμετοχές του Πρωταθλήματος βρίσκονται στην πίστα μαζί με τους δοκιμαστές κάθε εργοστασίου. Οι δοκιμές, όπως και την πρώτη φορά, θα διαρκέσουν 7 ώρες, ξεκινώντας από τις 13:00 και μέχρι τις 20:00 το βράδυ. Το δεύτερο αυτό τεστ – και τελευταίο πριν την έναρξη των Αγώνων – θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Στο πρώτο τεστ είχαμε τον Fabio Quartararo να κάνει 1:53,9 και να παίρνει την πρώτη θέση, όντας και ο μόνος που έσπασε το φράγμα του 1:54 στην πίστα. Η λογική λέει ότι θα δούμε περισσότερους στο 1:53 στο δεύτερο τεστ, αν το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες. Στους χρόνους στις 15:00 ώρα Ελλάδας, έχουμε τα αδέλφια Espargaro να είναι στις δύο πρώτες θέσεις, με τον Aleix να είναι 16χιλ πιο γρήγορος από τον Pol. Στην 3η θέση είναι ο Joan Mir, Ο Ισπανός ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στην πίστα, όπως και ο ομόσταυλός του, που ακολουθεί στην 4η θέση. Πέμπτος είναι ο Fabio Quartararo. Οι χρόνοι είναι πολύ καλοί από το ξεκίνημα, καθώς τα αδέλφια Espargaro είναι ήδη στο 1:55,0!

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 17:00

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Ένας νεοφερμένος σκέφτεται μόνο την οδήγηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα