• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Θα ήταν τέλεια!
Αν είχαμε ακόμα 1-2 δέκατα στο ρυθμό μας!
Νέα 11/03/2021 - 13:43

O Fabio Quartararo είχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας χθες, λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη μέρα αυτού του δεύτερου τεστ στο Qatar. Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, ο Jack Miller τον πέρασε και τον άφησε στη δεύτερη θέση. Ο Γάλλος πάντως ήταν ευδιάθετος και είπε: «Ο Jack ήταν λίγο πιο γρήγορος από εμένα. Δεν νευρίασα όταν είδα τον χρόνο του. Απλά λίγο γέλασα και είπα: τα κατάφερε. Ξέραμε βέβαια ότι ο Jack και η Ducati είναι δυνατή εδώ».

Για το πώς τα πήγε ο ίδιος, είπε: «Ήταν μία περίεργη ημέρα στην αρχή, γιατί έμεινα στο γκαράζ για αρκετό χρόνο. Μετά κατάφερα να κάνω έναν από τους καλύτερους μου γύρους ποτέ, αλλά δεν ήταν αρκετό γιατί ο Μίλερ έκανε καλύτερο. Ωστόσο είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Προφανώς αν είχαμε ένα ή δύο δέκατα ακόμα στο ρυθμό, θα ήταν φανταστικό».

Επομένως υπάρχουν ακόμα κάποιοι τομείς πάνω στους οποίους πρέπει να δουλέψει. «Ναι, δεν νιώθω ακόμα καλά στα φρένα και σε σύγκριση με την Ducati, υποφέρουμε λίγο. Έτσι πρέπει να βελτιωθούμε και τα πράγματα δεν είναι εύκολα γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε 20 ακόμα άλογα στον κινητήρα».

Ο Fabio προτιμά να κοιτάζει μόνο τον εαυτό του, αλλά η απειλή του Miller ελλοχεύει. «Ο Jack είναι δυνατός και γρήγορος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους. Αλλά ούτως ή άλλως στην κατηγορία υπάρχουν πολύ δυνατοί αναβάτες».
 

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Πρέπει να βελτιωθούμε στις εκκινήσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το νέο φέρινγκ μας δίνει καλύτερη τελική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα