• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Πρέπει να βελτιωθούμε στις εκκινήσεις!
Πάντως η αίσθησή μου είναι καλή!
Νέα 11/03/2021 - 14:35

O Maverick Vinales κατάφερε να κάνει τον τρίτο χρόνο χθες, Τετάρτη, πίσω από τους Jack Miller και Fabio Quartararo, αλλά και μπροστά από την Ducati του Zarco. «Σε γενικές γραμμές ήταν μία θετική ημέρα», σχολίασε ο Ισπανός. «Κρίμα που έπεσα στην πρώτη στροφή. Είχα ένα μεσαίο ελαστικό, η θερμοκρασία έπεσε και εγώ κατέληξα στο έδαφος. Πέρα από αυτό είμαι χαρούμενος γιατί πηγαίνουμε στη σωστή κατεύθυνση και έχω τις σωστές αισθήσεις».

Όπως και για τους υπόλοιπους, έτσι και για τον Maverick η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι ακόμα αρκετή. «Σίγουρα! Πρέπει να βελτιωθούμε στις εκκινήσεις μας, καθώς εκεί υποφέραμε στο παρελθόν. Η αίσθησή μου πάντως είναι καλή. Νιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και η Yamaha δουλεύει προσεκτικά. Στο τέλος της ημέρας έκανα κάποιους γρήγορους γύρους και αυτό είναι σημαντικό».

Τέλος μίλησε και για την τελική ταχύτητα. «Ξέρουμε ότι χάνουμε σε τελική ταχύτητα από τους υπόλοιπους και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που χρειάζεται να συνεχίσουμε την εξέλιξη. Την ίδια όμως ώρα, πρέπει να είσαι στις πρώτες θέσεις όταν ο αγώνας ξεκινήσει… να πιέζεις δυνατά από την πρώτη στιγμή, από τους πρώτους γύρους. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 Test Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Θα ήταν τέλεια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα