• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi και οι περισσότεροι οδηγοί εμβολιάστηκαν
Το Κατάρ πρόσφερε τα εμβόλια κατά του Covid-19!
Νέα 14/03/2021 - 18:06

Η Κυβέρνηση του Κατάρ πρόσφερε την ευκαιρία σε όλα τα μέλη της οικογένειας του MotoGP να εμβολιαστούν για να αντιμετωπιστεί αμεσότερα η πανδημία του Covid-19. Αρκεί ο καθένας του paddock να μπορεί να βρίσκεται στο Κατάρ τη στιγμή που εμβολιάζεται και 19 μέρες αργότερα για τη 2η δόση. Με δεδομένο ότι τώρα όλοι βρίσκονται στο Κατάρ και – ακόμη κι αν φύγουν – θα βρίσκονται στο Κατάρ μέχρι τις 5 Απριλίου, στο τέλος των δύο πρώτων Αγώνων της χρονιάς, πολλοί οδηγοί, μηχανικοί, μέλη των ομάδων και της οργάνωσης, βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν την 1η δόση του εμβολίου.

Ανάμεσά τους ο Valentino Rossi που ευχαρίστησε το Κατάρ για αυτήν την ευκαιρία – καθώς στην Ιταλία θα αργήσει να έρθει η ώρα του εμβολιασμού του – και δεν παρέλειψε να πει το πόσο δύσκολα ήταν όταν είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό τον Οκτώβριο που πέρασε και το πόσο τον είχε επηρεάσει ως προς τη φυσική του κατάσταση τότε, κάτι που θυμόμαστε ότι είχε τονίσει και ο Δημήτρης Διατσίδης στη μετάδοση της Βαλένθια, όταν είχε πει ότι πρώτη φορά βλέπει τον Rossi τόσο κουρασμένο.

Από την πλευρά του ο Pol Espargaro τόνισε ότι η πράξη του εμβολιασμού είναι μαι πράξη ευθύνης και προς τους συνανθρώπους μας. 

Ο επικεφαλής της DORNA, o Carmelo Ezpeleta είπε: “Φέτος χάρις στην φανταστική σχέση της κυβέρνησης με την Dorna και λόγω της κατάστασης και της δυσκολίας να πάμε στα Αμερικανικά GP, προτείναμε στο Κατάρ να οργανώσουν δύο συνεχόμενα GP. Βλέποντας ότι το πρόγραμμα εμβολιασμών της πάει καλά, η κυβέρνηση του Κατάρ μας πρόσφερε τη δυνατότητα εμβολιασμού του paddock και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό για μας. Όλη η οικογένεια του MotoGP το εκτιμά πολύ και θέλω να πω εκ μέρους όλων 'ευχαριστούμε πολύ Κυβέρνηση του Κατάρ'. Μεγαλύτερη πλειοψηφία δέχτηκε τον εμβολιασμό και είμαστε χαρούμενοι που αυτοί οι εμβολιασμοί θα αυξήσουν την ασφάλεια και θα μειώσουν την εξάπλωση του ιού.”

“Οι οδηγοί μας είναι πολύ δημοφιλείς, ειδικά στη νεολαία. Είναι πολλοί προσεκτικοί σε θέματα υγείας και προσπαθούν να αποφύγουν τις μολύνσεις. Πιστεύω ότι είναι πρότυπα για την κοινωνία και , χάρις στο Κατάρ, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε σε όλον τον κόσμο το πόσο σημαντικό είναι για όλους τους ήρωες μας το να εμβολιαστούν”.

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; και τι πρέπει να γίνει;

« Προηγούμενο άρθρο

O Marc Marquez επέστρεψε στις πίστες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα