• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovizioso σε δοκιμές με την Aprilia στην Jerez!!
Νέα 17/03/2021 - 19:16

Μια σχεδόν απίστευτη επιστροφή στο MotoGP θα κάνει ο Andrea Dovizioso, ο οποίος θα συμμετάσχει σε ιδιωτικές δοκιμές με την Aprilia! Ο Ιταλός, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το Πρωτάθλημα, έλεγε ότι δεν ήθελε να πάει στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, καθώς τόνιζε ότι αν ποτέ επέστρεφε, θα το έκανε μόνο για "τα μάτια" μιας ανταγωνιστικής μοτοσυκλέτας!

Φαίνεται όμως ότι η παρουσία της νέας RS-GP στις δοκιμές του Qatar κέντρισε το ενδιαφέρον του Dovi, ο οποίος αποδέχτηκε πρόταση της Aprilia να δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα τους σε τεστ στην Jerez! Τι σημαίνει αυτό για τη συνέχεια; Ότι ενδεχομένως να πάρει - σε πρώτη φάση - τη θέση του Bradley Smith ως δοκιμαστής της ομάδας και στη συνέχεια, το 2022, να κάνει την "ολική επαναφορά" στο Πρωτάθλημα του MotoGP ως εργοστασιακός αναβάτης!

"Το ενδιαφέρον της Aprilia με ικανοποίησε”, τόνισε ο Andrea Dovizioso μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, έστω και σε ανεπίσημες δοκιμές. “Όταν μου έκαναν την πρόταση την αποδέχτηκα με χαρά. Είναι πολύ καλό να οδηγήσω και πάλι μοτοσυκλέτα MotoGP ώστε να είμαι σε φόρμα. Θα προσπαθήσω να δώσω καλή πληροφόρηση στους μηχανικούς. Θέλω να ευχαριστήσω την Aprilia γι’ αυτή την ευκαιρία”.

Ο CEO της Aprilia, Massimo Rivola, πρόσθεσε: "Ήταν χαρά μας που τον προσκαλέσαμε. Στην Jerez θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να κάνουμε μερικούς γύρους στην πίστα μαζί, χωρίς να υπάρχει κάποια δέσμευση για το μέλλον. Ξέρουμε πολύ καλά την αξία του Andrea και η συνεισφορά του θα είναι σημαντική, ακόμα κι αν είναι μόνο για ένα τεστ".

Επόμενο άρθρο »

Sahara: Πρέπει να είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου!

« Προηγούμενο άρθρο

(Video) O Marc Marquez στην πίστα της Βαρκελώνης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα